Aalestrup
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 3. august 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 3. august 2023

DR1

06:00  

Naturtid (2:20)
Naturtid (2:20) Naturtid - Bynatur Jørgen Skouboe og biolog Sussie Pagh ser på de vilde dyr, der er flyttet med os ind til byen. Nogle dyr skaber konflikter i forhold til menneskene, hvor andre er blevet en naturlig del af bybilledet. Søren fra Århus midtby får dagligt besøg af en sølvmåge, som bliver håndfodret fra køkken vinduet. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 15.08.09

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Kunstig intelligens: Krig uden blod?
Kunstig intelligens: Krig uden blod? Hvordan kommer kunstig intelligens til at revolutionere krigsførelse? I dette afsnit har vi fokus på robotter i krig. Danmarks bedste eksperter giver deres bud på, hvad kunstig intelligens kommer til at betyde for fremtidens krige. Vært: Tobias Hansen.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet Efter seks måneders stresssygemelding er forsvarsminister og Venstre-formand, Jakob Ellemann-Jensen, nu tilbage på Christiansborg. I aften taler han for første gang på live tv ud om, hvad der skete, og hvilke udfordringer han står overfor nu. Danmarks fodboldkvinder er klar til ottendedelsfinalen mod værtsnationen Australien. Hvad venter dem? Juli måned har været den vådeste juli nogensinde. Aftenens vært: Kristian Ring Hansen-Holt DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:42  

Vilde vidunderlige Danmark - Knopsvanen
Vilde vidunderlige Danmark - Knopsvanen En knopsvanehan er på jagt efter en mage. Og da knopsvaner ofte danner par for livet, er det vigtigt at finde den helt rette. Men for at gøre det, må han både igennem kamp og yndefuld parringsdans.

08:45  

Anna Lin har det fint: Jeg vil slippe noget kontrol
Anna Lin har det fint: Jeg vil slippe noget kontrol Anna skal mødes med psykoterapeuten for første gang. Men hvordan slipper man kontrollen, når man er vant til at kunne følge et manus? Anna inviterer tre fremmede unge ind i sit podcaststudie for at tale med dem om kontroltab.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Tidligere venstre-minister Søren Pind var meget ung, da han meldte sig ind i Venstre. Det var i 1980erne, hvor det så ud som om demokratiet og det frie marked var på vej til at sprede sig over hele verden. Men meget har forandret sig. I vesten er vi uenige om mange ting. I USA har man rejst tiltale mod tidligere præsident Trump for hans rolle i stormen på Kongressen 6. januar 2021. Men alligevel tror Pind på at oprøret er ovre og den politiske midte vinder. Hvad bygger han det på? Interview med Clement Kjersgaard.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok?

06:00  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

06:10  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Der er én tønde tilbage med Vokseværk. Granberg forbereder at sprede det over byen fra sin helikopter. Motor Mille og Børnebanden må sørge for at stoppe ham. Kåbe er hjemme ved sit store bassin med juice og mælk, og der venter ham en stor overraskelse

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (29)
Hey Duggee (29)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (23)
Vidundervovsen Vaffel (23)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (1)
Det store Ramasjang Mysterie (1) Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Dage i haven (7:9)
Dage i haven (7:9) Svensk haveserie fra 2020. (Trädgårdstider) Da holdet vender tilbage til haven i august, har den hvidmelede gåsefod taget over. Foruden en ordentlig ukrudtsrensning går gartneren John Taylor og kokken Tareq Taylor i gang med at lave en dam med vandplanter og lerbund. Pernilla Månsson Colt og John Taylor ordner rækkehushaven, og indretningsarkitekten Malin Persson sørger for tre smarte plantestativer, som skal være dekorative i bedene.

10:15  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Svensk dokumentarserie. Følg dyrlæger i aktion, når værterne Sofia Rågenklint og Anders Johansson besøger dyrehospitaler og zoologiske haver. Tæven Maja har fået 11 hvalpe, men to af dem er allerede døde, og de andre har brug for akuthjælp. Gorillaen Echo gennemgår sin første lægeundersøgelse, mens Anders renser havbunden for gamle fiskeredskaber sammen med miljøforkæmperen Anneli Pompe.

10:15  

En vildere verden (4:4)
En vildere verden (4:4) Svensk naturserie fra 2022. (En vildare värld) Programværten Anders Lundin vil gøre sine omgivelser vildere og henter inspiration fra mennesker, som har haft held til at øge den biologiske mangfoldighed i deres nærmiljø. Vi møder rækkehusejeren Ronny Fritsche, professoren Marie Dacke og skovejeren og kunstneren Maria Westerberg.

11:07  

Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop
Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop En hanedderkop vil gerne parre sig, men det kan være en farlig leg. Hunnerne er nemlig berygtet for at tage livet af hannerne, hvis de kommer for tæt på. Men det kan hjælpe at tage en gave med til sit stævnemøde og håbe på, at den lunefulde hun kan lide, hvad hun får.

11:10  

Antikkrejlerne XXIII (11:25)
Antikkrejlerne XXIII (11:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (12:25)
Antikkrejlerne XXIII (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:08  

Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken? En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

09:30  

MikroMakkerne - Snegle
MikroMakkerne - Snegle MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de slimede snegle og undersøger hvilken snegleart, der er hurtigste og stærkest. Og så kaster de sig selv på hovedet i en slimet snegle-glidebane!

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (12)
Cirkusliv i savsmuld (12) Cirkusdirektøren har cirkusdag og bliver fejret gevaldigt af sine venner . Med sang, dans og gaver - ikke mindst dem han giver sig selv, bliver dagen en stor succes for fødselaren.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at bæveren kan fælde træer med sine fortænder? Ta´ med Lille Nørd på bæverjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at bygge en rigtig bæverdæmning.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - QZX
Skæg med bogstaver - QZX Afsnit QZX I dag skal Hr. Skæg undersøge de tre svære bogstaver Q, Z og X. Han tager på en spændende skattejagt i en hemmelig grotte, hvor han leder efter X på kortet. Han besøger også et gammelt loft, og som altid elsker Hr. Skæg at danse, og han kan både en sang om Q, Z og X.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2018 (8)
Bonderøven 2018 (8) Tjørnehækken har bredt sig alt for meget på Kastaniegården, men heldigvis har Frank fundet et gammelt genialt redskab til at løse det problem. På bygmarken kaster han sig ud i et nørdet projekt med at krydse to nøgenbygsorter ved hjælp af pincet og brodersaks. Og så tager skuret omkring kalkovnen mere form, når skråbåndene pløkkes fast.

12:15  

Bonderøven 2018 (7)
Bonderøven 2018 (7) Frank arbejder videre med andreaskorset i bindingsværket til skuret omkring kalkbrændeovnen, og i dag får han hjælp af den lokale præst. Han skal give en hånd med at rejse bindingsværket, og kan samtidig fortælle hvor navnet andreaskors stammer fra. I marken står ærterne og roerne rigtig fint, desværre går det ikke helt så godt i rapsmarken, hvor planterne er angrebet af skulpegalmyg. Og så viser Johan og Alma, hvad de dyrker i deres køkkenhave.

13:00  

Den store bagedyst (2:9) - det lækre, klassiske bagerhåndværk
Den store bagedyst (2:9) - det lækre, klassiske bagerhåndværk De danske bagere langer dagligt masser af sprøde, flagede birkes og lækre rugbrød over disken. Nu skal bagedystdeltagerne gøre dem kunsten efter, og serverer begge dele for Markus og Katrine. Det bliver langt fra en succes for alle! En anden gammel bagerklassiker - medaljer - er på programmet i mesterværksudfordringen. Og så bliver der grinet en hel del i den hemmelige udfordring, da en særlig kage af nyere dato skal kreeres!

13:05  

Den store bagedyst (3:9) - snyd sanserne - og dommerne - med bagværket
Den store bagedyst (3:9) - snyd sanserne - og dommerne - med bagværket Man spiser med øjnene først, siges det. Så synssansen er mindst lige så vigtig, som smagssansen, når dommerne skal bedømme deltagernes præstationer i bagedysten. Men hvad sker der egentlig, når Katrine og Markus skal vurdere bagværket med bind for øjnene? I mesterværket handler det om at "snyde" dommerne og bage illusionskager, der skal ligne noget helt andet end kage! Dommerne får serveret blandt andet flæskesteg, frisk fisk, pizza og æggekage. Skulle man tro!

14:05  

I hus til halsen VII (3:8)
I hus til halsen VII (3:8) I Skårup tæt på Svendborg har 50-årige Flemming og Mette deres tidligere fælles hjem til salg på fjerde år. Boligen blev sat til salg efter det tidligere pars skilsmisse i 2012. Netop det manglende salg er et større og større irritationsmoment. Alligevel forstummer kommunikationen, når samtalen falder på det manglende salg. Men det usagte og parrets fælles boliggæld fylder nu snart så meget, at det snart står i vejen for planlægning af ferier, fødselsdage og andre fælles aktiviteter. For at komme nærmere en bolighandel aktiverer ejendomsmægler Line Franck Skårups borgere for at skabe opmærksomhed om den sydfynske perle. Og med venner og families hjælp vil designer Søren Vester opdatere ejendommen fra 1950'erne, så den lever op til en moderne families boligdrømme. ....

14:30  

I hus til halsen VII (2:8)
I hus til halsen VII (2:8) I over 820 dage - så længe har 41-årige Bodil haft sin murermestervilla i Ringe til salg. Til dagligt bor og arbejder Bodil på Sjælland, tæt på hendes to ungers far og bedsteforældre. Men på fredage må hun derfor kysse sine børn på gensyn for at krydse land og rige for at passe sit fynske hus og den frisørsalon, som er etableret i villaen. Selvom Bodil knokler alle ugens dage hænger hendes økonomi i laser. Og hvis huset i Ringe går på tvang, trækker Bodil måske sine pensionerede forældre med ned. De har nemlig kautioneret for hendes boliglån. Sammen med Bodils venner og familie vil designer Søren Vester bringe villaen tilbage til fordomstid. Og ejendomsmægler Line Franck tager livstag med fotograf, markedsføring og kreditorer for at redde Bodil og hendes forældre fra den økonomiske afgrund.

14:50  

Kender Du Typen? - Med båd og bjørne i haven
Kender Du Typen? - Med båd og bjørne i haven Hvem er det, der insisterer på at kalde sin have en park, og som hader havearbejde men alligevel har købt en 10.000 kvadratmeter stor sommerhusgrund? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et sommerhus i Vejby i Nordsjælland. Vært: Anna Lin

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:00  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:40  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

12:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de tre seje spejderpiger fra Det Røde Lyn kæmpe imod Team Hippie, der har Danmarks største mikrofonhår. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Aarhus Cykle Banes velodrom og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:30  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

13:40  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

14:00  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (12)
Onkel Rejes Heavyband (12) Det er blevet dagen for det store Heavy-MGP show, men Onkel Reje har forladt bandet og er flyttet ind i en papkasse på havnen. Brille og Krølle vil have ham med i bandet igen, så de kan vinde Heavy-MGP og blive rige og berømte, men kan Onkel Rejes Heavyband nå frem til tiden, når Reje har solgt sin motorcykel? Og kan de overhovedet vinde over Kranieknuserne?

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Aber aber efter? (2)
TV AVISEN for dyr - Aber aber efter? (2) Nyhedsværten Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. I dag får du svaret på om aber aber efter. Reporteren Stefan besøger marsvinet Nullergøj, der har et godt tip til alle de kæledyr, som ikke er så glade for deres navne. Der er også en stor sportsnyhed, når det bliver afsløret hvem der har vundet VM for store dyr. Og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

14:55  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

14:56  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:15  

Nak & Æd - Polsk Mikado
Nak & Æd - Polsk Mikado Et kort udklip fra Polen. Jørgen og Nikolaj spiller polsk mikado - og taberen skal drikke et shot bacon-vodka.

15:20  

Kommissær George Gently (3)
Kommissær George Gently (3) Engelsk krimiserie fra 2008. (George Gently) I en idyllisk nordøstengelsk kystby bliver liget af en tysk forretningsmand fisket op af havnen. Det viser sig, at manden var krigsfange i området fra 1944 til 1947, hvor han blev indkvarteret på en lokal gård. Tilsyneladende var han vellidt, så hvem kunne finde på at myrde ham? Kommissær Gently og kriminaloverbetjent Bacchus går på jagt efter svaret. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. China: Tony Rohr. Instruktion: Ciarán Donnelly.

16:50  

Downton Abbey VI (1:8)
Downton Abbey VI (1:8) Engelsk dramaserie fra 2015. Året er 1925, og der er optræk til forandringer på Downton Abbey. Robert, husets herre, overvejer at følge de nye tider og skære ned på antallet af tjenestefolk. Samtidig bliver hans datter Mary indhentet af sin fortid, da hun opsøges af en ubuden gæst. Husholdersken mrs Hughes og butleren Carson har bryllupsplaner, men først er der et ømtåleligt spørgsmål, som mrs Hughes gerne vil kende svaret på.

DR2

17:25  

Explainer - Er vi for mange mennesker på jorden?
Explainer - Er vi for mange mennesker på jorden? I midten af november rundede menneskeheden en historisk milepæl. Nu vi nemlig over 8 milliarder mennesker på jorden. Selvom det høje befolkningstal er et tegn på, at der er færre spædbørn der dør, og at vi mennesker i gennemsnit lever længere, så gør det også nogle eksperter ret bekymrede for klodens fremtid. For er vi for mange mennesker på jorden? -- - - - - - - - -

17:35  

Top Gear - Midtvejskrise og sportsbiler
Top Gear - Midtvejskrise og sportsbiler Britisk underholdningsprogram fra 2021. (Top Gear) Det måtte jo ske - midtvejskrisen, der rammer mænd i en bestemt aldersgruppe. Hvad gør man så? Køber en sportsbil, naturligvis. Værterne Freddie, Chris og Paddy går på jagt for at finde den perfekte af slagsen. Og på racerbanen afprøver Chris den nye, vilde Toyota GR Yaris hot hatch.

TVR

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Alle som mig
Karlas Fantalastiske Klasse - Alle som mig Der er ingen, der gider at lege med Karla og hendes nye løbehjul. Hvis bare alle i hele verden var præcis som hende, ville det være meget sjovere.

16:35  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Supervovser for fuld styrke: Vovserne standser en stor, styg robot + Supervovser for fuld styrke: Vovserne versus kuplen

17:00  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

17:10  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

17:28  

Dansemix: Blå Himmel
Dansemix: Blå Himmel Strandløven skal give den gas til 'Blå Himmel' med KESI og Hans Philip! Til fællesdansen får den heldigvis hjælp af dansevennerne Superheltinden og Astronaut-Enhjørning.

17:32  

Tegnetrix: Robotten Carl
Tegnetrix: Robotten Carl Luis og Mynte skal tegne en robot. De finder på Robotten Carl, der har fem ører og fem slaskede arme. Den går med monster-sko og så kan den prutte regnbueild!

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.

17:51  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (15:20)
Antikduellen (15:20) Antikduellanterne Betinna Pedersen og Michael Christiansen handler i Fredercia. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Bettina Pedersen, indehaver af butikken SeChloe i Odense mod Michael Christiansen, der driver butikken Habengood i København. Og i dag, onsdag, jagter de skatte i Fredericia og omegn.

18:00  

Antikduellen (14:20)
Antikduellen (14:20) Antikduellanterne Betinna Pedersen og Michael Christiansen handler i Struer. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Bettina Pedersen, indehaver af butikken SeChloe i Odense mod Michael Christiansen, der driver butikken Habengood i København. Og i dag, tirsdag, jagter de skatte i Struer og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Nak & Æd - en gås på Amager
Nak & Æd - en gås på Amager Vinteren har ramt Danmark og en kold vind står ind over Amager. Gæs i tusindvis trækker nordfra ned over Københavns Lufthavn. Men gæs i luften er til fare for flytrafikken og må derfor reguleres hele året omkring lufthavnen. I en større sags tjeneste giver Jørgen og Nikolaj en hånd med i reguleringen af gæs. Men det kræver sin jæger at modstå den isnende kulde og den hårde blæst. Så denne gang er det på med hue og vanter før jagten kan begynde.

DR2

18:35  

Det fantastiske byliv II (2:6) Milano
Det fantastiske byliv II (2:6) Milano Canadisk dokumentarserie fra 2018. (The Life-Sized City) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Milano oplever han, hvordan byen gennem offentlige og private byfornyelsesprojekter er blevet det mest multikulturelle knudepunkt i Italien.

19:30  

Feldthaus & Bagger taber masken (3:4)
Feldthaus & Bagger taber masken (3:4) Feldthaus og Bagger bliver udfordret til det yderste på deres evner og på deres lugtesans. Christine skal vaske halen fra et dødt ildelugtende dyr og Lærke dumper lige før målstregen. Der er blod, afføring og varme kilder på programmet. Danmarks største strikkerebel, Lærke Bagger, og Danmarks mest kendte livsstilsekspert og i øvrigt passionerede hobbystrikker, Christine Feldthaus, tager til Island.

20:00  

Historien om Menneskehjernen (4:10)
Historien om Menneskehjernen (4:10) Peter Lund Madsen fortæller historien om vores mærkelige menneskehjerne. Denne episode handler om følelser og planer. Hvad får en japansk akitahund til hver eneste dag at løbe ned til togstationen for at hente sin herre og mester flere år efter, at denne er død og borte? Hvad skal vi med vores følelser? Hvor klogt skal et dyr være, før det begynder at lægge komplicerede planer? Er den eneste forskel på os mennesker og dyrene, at vi med vores kæmpehjerner kan forestille os ting, som ikke eksisterer, og få dem til at blive til virkelighed?

20:30  

Efterforskerne (4:6)
Efterforskerne (4:6) Dansk dokumentarserie fra 2021 En mand bliver skudt i Gellerupparken. Fadi bliver udpeget og dømt. Han nægter sig skyldig. Forsvarsadvokat Luise Høj og tidligere statsadvokat Birgitte Vestberg prøver at finde ud af om politiet efterforskede godt nok. Hvem lyver, og hvem taler sandt i Gellerup og på politigården?

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia har en fest med at lave sjov på "Drilledagen". Men da vinden vender og hun bliver til grin, lærer hun, at det, der er sjov for nogen, ikke nødvendigvis er sjovt for andre.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (4)
Svampebob Firkant VIII (4)

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Da monsteralarmen går, tager Arthur og børnene på deres første monsterjæger-mission sammen. Noget stort er på vej og måske er Grummebæk i fare.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:20  

Når kvinder slår ihjel - En fremmed kommer til byen (del 1)
Når kvinder slår ihjel - En fremmed kommer til byen (del 1) I dette afsnit undersøger eksperterne et groft drab fra 1996 på en ældre kvinde i Thisted. Måske gemmer den dræbtes mystiske lejer Verna på en uhyggelig hemmelighed, som snart sætter hende i forbindelse med andre ubehagelige hændelser.

21:50  

Grace: Den enes død
Grace: Den enes død Britisk krimi fra 2022 efter roman af Peter James. Et skib støder på liget af en ung mand ud for Brightons kyst. Hans øjne mangler, og han har spor efter en operation. Samtidig venter en ung kvinde på en transplantation, og en kirurg kommer på hospitalet efter en motorcykelulykke. Politifolkene Roy Grace og Glenn Bransons efterforskning fører dem ned i Brightons mørke underverden. Hvor langt vil folk gå for at redde dem, de elsker allerhøjest?

23:20  

Gift ved første blik USA XV (26:26)
Gift ved første blik USA XV (26:26) I løbet af 15 sæsoner har hele 59 par sagt ja til hinanden - selvom de aldrig havde mødt hinanden før. Her kaster vi et blik tilbage på højdepunkterne, dramaerne, konflikterne og romantikken i de foregående sæsoner.

DR2

21:00  

På eventyr i det ukendte - Jeg vil gerne ud af det her!
På eventyr i det ukendte - Jeg vil gerne ud af det her! Med kæmpe tømmermænd kaster de fire rejsemakkere sig ud i dagens eventyr, som selvfølgelig involverer ost, en køretur og en nærdødsoplevelse for Oliver, der med fuldt overlæg kommer til at melde sig som deltager i én af Georgiens voldeligste påsketraditioner.

21:40  

På skuldrene af Bohr (3:6)
På skuldrene af Bohr (3:6) Hvis du tror, universet er uendeligt, så skal du nok tro om igen. Flere ting peger på, at det er endeligt, og spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der er på den anden side? Hvis der altså er en anden side? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:45  

Rules Don't Apply
Rules Don't Apply Amerikansk romantisk komediedrama fra 2016. I 1958 ankommer starletten Marla til Hollywood, hvor hun hentes af den unge chauffør Frank. Både Marla og Frank er i stald hos den excentriske milliardær og filmproducer Howard Hughes, og det er ikke uproblematisk. For Hughes tillader ikke, at hans ansatte har nogen form for forhold til hans skuespillerinder - en regel, som Marla og Frank får meget svært ved at overholde. Medvirkende: Lily Collins, Alden Ehrenreich, Warren Beatty m.fl. Instruktion: Warren Beatty.

TVR
DR1

00:40  

Mord i skærgården: Blå løgne
Mord i skærgården: Blå løgne Svensk krimiserie fra 2020. (Morden i Sandhamn: Blå lögner) Et nyt, syntetisk stof er i omløb blandt de unge. Da politiet anholder en mistænkt, træffer anklageren Nora den arrogante, nyansatte politimand Alexander. Et ganske uforglemmeligt møde, som ender med, at Nora gør ham en tjeneste. Den tjeneste får Alexander en chance for at gengælde, da Noras datter forsvinder sporløst efter en fest.

02:10  

Kommissær George Gently (2)
Kommissær George Gently (2) Engelsk krimiserie fra 2008. (George Gently) Nordøstengland 1964. Da en mand findes skudt og brændt nær en af flyvevåbnets baser, bliver det en sag for kommissær George Gently. Snart blander politikommissær Empton fra politiets efterretningstjeneste sig i efterforskningen. Det gør Gently mistænksom. Han er sikker på, at Empton har en skjult dagsorden. Men hvilken? George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. China: Tony Rohr. Instruktion: Ciarán Donnelly.

03:40  

Kriminalarkivet: Ambassadedramaet (4:6)
Kriminalarkivet: Ambassadedramaet (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kriminalarkivet: Ambassaddramat) Der kommer rapporter om, at det er lykkedes terroristerne at flygte, og en af dem siges at løbe rundt på gaden og skyde. Hvilke rygter stemmer? Vi får se, hvordan det foregår, da terroristerne pågribes.

DR2

00:45  

Underverden
Underverden Prisvindende dansk spillefilm fra 2017. Zaid nyder tilværelsen som nyudnævnt speciallæge med dyr lejlighed og gravid kæreste. En aften får han besøg af sin lillebror Yasin, der igen desperat beder om penge, men Zaid afviser ham blankt i døren. Kort efter bliver Yasin fundet, gennembanket til døde, og Zaid overvældes af skyldfølelse og sorg. Sorgen afløses af vrede, og Zaid bevæger sig ned i den københavnske underverden for at opnå retfærdighed for sin afdøde bror. Det er en tur med omkostninger for ham og hans familie, og han tvinges hurtigt til at beslutte, om hævnens pris er det hele værd. Uegnet for børn. Medvirkende: Dar Salim, Stine Fischer Christensen, Ali Sivandi, Dulfi Al-Jabouri m.fl. Manuskript: Adam August, Fenar Ahmad. Instruktion: Fenar Ahmad. Foto: Kasper Tuxen. Scenograf: Sabine Hviid. Klip: Kasper Leick. Musik: Jens Ole Wowk McCoy. Produktion: Profile Pictures ApS i samarbejde med bl.a. DR.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AALESTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0803064050