Aalestrup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 10. november 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 10. november 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen IX (4:10)
Jordemoderen IX (4:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Nogen stjæler mælk fra Nonnatus House. Det lykkes Fred og søster Monica Joan at fange tyven, og det fører til et nyt bekendtskab. Samtidig er en forsigtig romance begyndt at blomstre mellem miss Higgins og sergent Woolf.

05:30  

Jordemoderen IX (5:10)
Jordemoderen IX (5:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Lucille sendes til St Cuthbert's, da en sygeplejerske melder sig syg. Sygeplejerske Crane tager i skole for at vaccinere de nye elever. Hun bliver bekymret, da det er uklart, hvilke vacciner to nye østpakistanske elever har fået. Kuvøsefonden er stagneret, og Shelagh sætter Violet, Trixie, søster Frances og Valerie til at stable et velgørenhedsmodeshow på benene.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Drømmer du om at bo nær naturen under enklere kår? Her møder du mennesker, som gør netop det. For Frank Eriksen var ishockey alt. Da livet på isen sluttede, blev naturen redningen. Nu bor han alene i et lille træhus. Men savner han ikke nogen at dele livet med?

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Sygefraværet stiger i landets kommuner. For landets sosu-medarbejdere er det steget fra cirka 16 dage i 2019 til cirka 20 dage det seneste år.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

07:16  

Kontant: Tatoveret og skamferet
Kontant: Tatoveret og skamferet To jyske fætre driver en tatoveringskæde, hvor kunder betaler forud for tatoveringer, der aldrig bliver udført. Jacob Kragelund går på jagt efter de lyssky tatoveringssteder, der tilsyneladende blæser på reglerne for hygiejne og efterlader kunder skamferede for livet. www.dr.dk/kontant

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet Nu åbner Danmarks mest omtalte spionchef op og fortæller om, hvordan det har været at være centrum for den største spionskandale i den vestlige verden. Regeringen vil hæve priserne på flyrejser - men batter det overhovedet? På lørdag fejres singler over hele verden med Singles' Day - herhjemme oplever singler at blive diskrimineret. Aftenens værter er Kristian Ring-Hansen Holt og Johannes Langkilde. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:50  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Familiesagaen fortsætter. Tre matriarker, der alle er efterkommere af den legendariske surikat Flower, har taget over. Swift er nu leder af Whiskers-flokken - og i dag skal hendes seneste kuld for første gang ud af hulen. Tingene ser ikke så rosenrøde ud for Flint Lockwood, matriarken i Hakuna Matata-flokken. Deres navn betyder 'ingen bekymringer', men hun har masser.

DR2

06:05  

Deadline: Landbrugslandet Danmark - fantasi eller virkelighed?
Deadline: Landbrugslandet Danmark - fantasi eller virkelighed? Politikere fra højre til venstre hylder Danmark som et landbrugsland med glade enten økologiske eller konventionelle malkekøer og store kornmarker. Men kigger man på den danske økonomi udgør landbruget kun to procent af den danske BNP, ligesom iagttagere af dansk politik forklarer noget af Venstres nedtur gennem landbrugets dalende betydning. Så er Danmark stadig et landbrugsland, og hvad er fortællingen om landbrugsdanmark? Og hvis det ikke er, hvorfor opfatter vi os stadig som et - og hvorfor taler politikerne stadig, som om vi er? Vi undersøger hvilken fortælling, der findes om dansk landbrug, og om den fortælling er i forandring.

06:35  

Deadline: Venstres pris
Deadline: Venstres pris Så kom de: Regeringens stort anlagte 2030-plan og udspillet til en skattereform, som især Venstre har skabt store forventninger til. Men er Venstres aftryk så stort, at vælgerne nu har det endegyldige bevis på, at det var det hele værd at vende ryggen til blå blok? Issa Mahmoud Jeppesen spørger Venstres Jan E. Jørgensen.

07:00  

Deadline: Skæv skattereform?
Deadline: Skæv skattereform? En skattereform for 10 mia. kroner er på vej. SVM-regeringen har i dag lagt op til at lempe personskatter for en stor del af befolkningen. Oppositionen kritiserer, at lettelser primært kommer millionærer til gode og kalder reformen skæv. Men hvad betyder det, at man lemper skatten for en stor andel af befolkningen i et af verdens rigeste og mest lige lande? Debat mellem skatteminister Jeppe Bruus og formand for SF Pia Olsen Dyhr. Men først en snak om ulighed med økonom og forfatter til denne nye debatbog - Birthe Larsen.

07:10  

Hvad er mediernes ansvar i FE-sagen?
Hvad er mediernes ansvar i FE-sagen? Stribevis af medier har kaldt det for den største retlige skandale i dansk efterretningshistorie, men selvsamme medier har været dybt fedtet ind i sagerne om læk af statshemmeligheder, der endte med sigtelser mod Claus Hjort Frederiksen og Lars Findsen, sådan lyder det fra Zetlands chefredaktør, der nu kalder på selvrensagelse i den danske mediebranche. To chefredaktører tager debatten. Og så spørger Issa Mahmoud Jeppesen Socialdemokratiets retsordfører, hvorfor man ikke afliver konspirationsteorierne med en åben undersøgelse af FE-sagen.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (2)
Rosa fra Rouladegade III (2) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

06:00  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

06:10  

Sarah og And (23)
Sarah og And (23)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Lungerne (10)
Bamselægen - Lungerne (10) Host! Theo og bamsen Theo 2 besøger i dag Bamselægen Sandra, fordi Theo 2 har ondt i brystet og hoster gult slim op. Den er helt gal, men så er det godt, at Sandra har et bamsoskop, som kan bruges til at undersøge slim. Professor Allan kommer også forbi, og han har en blæsebælg med. Hvad mon den skal bruges til? Portør Ole banker også på og er blevet rigtig syg. Mon Portør Ole fejler det samme som Theo 2, og kan Theo og Sandra mon hjælpe dem til at blive raske?

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den sure mand, Granberg, har gemt sig langt væk, hvor han kan lave MEGET Vokseværk i fred. Men Motor Mille og Børnebanden finder ham. De må få fat på opskriften, men den ligger i en låst skattekiste. Med fiskeline og fluepapir laver de en plan for at snuppe opskriften.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (43)
Hey Duggee (43)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (55)
Vidundervovsen Vaffel (55)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (8)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (8) Danse Staffan låner Hellas fjernbetjening og kommanderer Kristian til at danse. Men Hella afbryder festen og sætter gang i det store kup. Vil det lykkes Hella at styre Kristian?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:15  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (3:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (3:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Nu er det regntid. Og økosystemet ved vandhullet i Mwiba Vildtreservat går ind i en ny fase. Alle dyrene har hidtil været på besøg. Men nu har nogle af dem slået sig ned - og det strømmer til med både nye byttedyr og rovdyr. Hvordan vil det påvirke vandhullet med alle de nye arter? Og hvilken rolle vil vandhullet spille i fremtiden?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (167)
Antikkrejlerne med kendisser (167) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (166)
Antikkrejlerne med kendisser (166) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (4:25)
Antikkrejlerne XXVI (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (3:25)
Antikkrejlerne XXVI (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:07  

Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen
Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen Det er nat i byen. Mens de fleste børn ligger og sover i deres senge, så er der en ræv, som er på jagt efter noget at spise. Den leder efter gamle madrester i en skraldespand. Men pludselig hører den en mus, og så går ræven på musejagt i stedet.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring I en altankasse helt oppe på fjerde sal har en andemor fået ællinger. Nu skal de ned i en sø for at spise. Derfor skal de springe fra taget og ned på jorden. Heldigvis er små ællinger ret gode til, at springe højt oppe fra. Men der er stadig langt ned, når man ikke har lært at flyve endnu.

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Skorpion
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Skorpion Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget giftige skorpion. På sin rejse møder han nogle hellige og meget sultne krokodiller. Herefter har han held til at komme tæt på savannens ekstremt sky og aggressive skovbøfler.

09:25  

MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen
MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen

09:38  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Cirkusliv i savsmuld (7)
Cirkusliv i savsmuld (7) Cirkusdirektørens fætter har mange internationale artister i sit cirkus, og det vil cirkusdirektøren også have. Han bliver derfor meget glad da to sorte artister fra Afrani møder uanmeldt op i hans cirkus.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at flodhesten sveder solcreme ud af huden? Se med når Kristian og Katrine besøger flodhesten og se, om det lykkes Flomme og Kostbar del Sol at svede så meget, at solen ikke brænder dem.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

11:20  

Skæg med bogstaver - O
Skæg med bogstaver - O Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet O, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en oplader på sin øde ø.

11:45  

Vilde venner II (1)
Vilde venner II (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal indrette et skønt hjem til fire hjemløse ællinger, tælle marsvin på Øresund og sætte en gruppe vildænder fri ved en sø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Indesysler og udeliv
Frank & Kastaniegaarden - Indesysler og udeliv Det er vinter på Kastaniegaarden, og det betyder indesysler: Johan hjælper far med at tromlekarte uld, og Alma tramper ulden, så den kan bruges til filtsåler. Frank laver vinduer til møllehuset, giver roer til køerne og hø til fårene. Og så er det vigtigt at Solveig og Mars får masser af dybstrøelse, så de kan holde sig varme i kulden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Jul
Frank & Kastaniegaarden - Jul Det er jul på Kastaniegaarden, og Frank laver lammerullepølse og sennep af egen avl. I løbet af året har drillenisserne været på spil, når han har skullet tænde sine primusser, så Frank og familien besøger Dansk Motorsamling for at reparere dem. Og så skal julen lyses ind i skæret fra de gamle primusser, når han serverer æbleskiver på fransk manér til gutterne på motorsamlingen.

12:45  

Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10)
Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er stadig i Alaska. Det er efterår, og kulden har sat ind. For at holde varmen begiver de to kammerater sig ud frosten for at få fat i en sneskohare til at putte i gryderne. Per Kauffmann er klar til at hjælpe, men det er ikke nemt at få den lille hare på kornet, når den helst vil blive i busken, og fingrene ryster af kulde. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10)
Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er taget over Atlanten til det kolde nord. I Alaska har de to kammerater fået færten af en helt særlig fugl, de lokale kalder luftens ribeye. Det er prærietranen, og den skal nedlægges, for ellers skal de to spise hermelin. Til at hjælpe sig har de en gammel kending, nordjyde og jagtguru Per Kauffmann. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (8:15)
Rick Steins elskede Cornwall (8:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall er der altid noget at se. Denne gang besøger Rick Stein et mejeriet i Davidstow og stedets ostesmager Mark Pitts-Tucker, der får penge for at spise op til 700 osteprøver om ugen. I den gamle fiskerby Newlyn hører han om en af Storbritanniens mest revolutionerende kunstbevægelser. Og han opdager den urtolige historie bag et af det mest berømte malerier, der er malet her.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (7:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (7:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Der er masser af vidunderlige udflugtsmål spækket med historie i Cornwall. Denne gang sejler Rick Stein ud på Atlanterhavet fra Penzance til Scillyøerne. 150 øer som udgør Storbritanniens sydligste grænse. Her hører han om datidens største skibskatastrofe i 1707, hvor 1450 besætningsmedlemmer mistede livet. Og i den berømte have Abbey Garden i Tresco møder han biavleren Nick Bentham, der prøver at styrke øernes bibestand ved at opdrætte en ny bi.

14:00  

Hammerslag 2016 (11)
Hammerslag 2016 (11) Efterårets første udgave af Hammerslag foregår på Sydsjælland, hvor vi starter med havudsigt i landsbyen Bisserup. Herefter går turen til Vordingborg centrum, hvor en tilflytter fra København har købt en lejlighed. Noget som ifølge den lokale mægler ikke er noget særsyn. Det er det til gengæld, at tømmermesterens eget hus er til salg - og det er da heller ikke ligefrem håndværkersjusk, der præger udsendelsens sidste bolig nær Vordingborg. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med far til fire og Tintin
Kender Du Typen? 2018 - Med far til fire og Tintin Hovedpersonen i Kender Du Typen? har hjemmet fyldt med ting fra film og tegneserier. Noget af det første, der møder livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad Wagner, er en stor Tintin-figur, og de får også lov at røre en vigtig rekvisit fra de gamle Far til fire-film. Men kan de regne ud, hvem der samler på den slags ting? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:05  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

12:25  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

12:39  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

12:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb lugter af benzin, når Formel 1 skal køre imod Mekanikerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Horsens Statsfængsel og - ikke mindst - tre gange rundt på den opgraderede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:10  

Heino fikser alt - Teltet (6)
Heino fikser alt - Teltet (6) Emma skal på spejderlejr og har ringet til Heino, fordi hun skal lære at slå et telt op. Det er jo en let sag for en gammel spejderdreng som Heino, men er det virkelig så let som Heino husker?

13:25  

Monster Buster
Monster Buster Under Silkes seng bor der et dumt fantasi-monster med 100 arme og ét ben, som godt kan lide kogte ting. Men nu gider Silke ikke være bange for det længere! Hun ringer til MonsterBusters, og sammen med MonsterBuster Mille lægger hun en snedig fælde, der buster monstret langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:40  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

13:50  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

14:00  

Storm på Stillevænget (11:24)
Storm på Stillevænget (11:24) Leo og Viljas mormor kommer på besøg. Børnene indvier hende i deres planer om at fange julesabotøren.

14:15  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

14:30  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:45  

Remy og Boo
Remy og Boo

14:55  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

DR1

15:30  

Fader Brown V (11:15)
Fader Brown V (11:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown kæmper for at redde Sid fra sig selv, da han sværger hævn over sin forhenværende forsvarsadvokat.

16:15  

Fader Brown V (12:15)
Fader Brown V (12:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Da radio-quizzen "Up To You" kommer til Kembleford, mistænker fader Brown én af de medvirkende for at have myrdet en kvinde.

17:05  

Jordemoderen IX (7:10)
Jordemoderen IX (7:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Søster Frances er i vildrede, da hun passer diabetikeren og cancerpatienten Albert. Hans kone nægter nemlig at tage imod mere hjælp, selv om hun både må tage sig af sin mand, sin gamle mor og sin datter, der er mor til en pige på tre og venter endnu et barn. Samtidig må sygeplejerske Crane og søster Hilda forsøge at håndtere en meget nervøs kommende far.

17:05  

Jordemoderen IX (6:10)
Jordemoderen IX (6:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Søster Julienne tilbyder Nonnatus House' hjælp til at uddanne læger i fødselsvidenskab. Hun og dr. Turner håber, at det vil gøre kommunen opmærksom på, at stedet er af vital betydning for lokalsamfundet - og dermed forhindre, at det bliver revet ned. De unge lægers tilstedeværelse skaber masser af begejstring - måske lidt for meget for søster Juliennes smag.

DR2

17:00  

Historiequizzen: Folketinget
Historiequizzen: Folketinget Historiequizzen besøger det danske demokratis højborg, Folketinget, hvor der bliver quizzet om fruentimmere, friser og filibustertaler. Deltagerne skal dybt ned i de mørke gange under Christiansborg - og så bliver de udfordret af en hemmelig gæst! Cecilie Nielsen og Christian Donatzky dyster mod Hanne Fabricius og Jakob Danneskiold-Samsøe.

17:30  

Monarkiets myter (4:6)
Monarkiets myter (4:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) "Lad dem spise kage"- er en af de mest berømte sætninger i historien og en, der forbindes med Den Franske Revolution. Men sagde Marie-Antoinette - dronningen af Frankrig - virkelig de berømte ord? Historiker Lucy Worsley afslører de myter og hemmeligheder, der førte den dømte dronning til guillotinen.

TVR

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla laver film
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla laver film Karla har fået nyt kamera og filmer sig selv. Ib vil også prøve, men han er alt for langsom til at lave film.

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder valgdagen + Vovserne redder bobbel-aberne

16:45  

Jagten på regnbuens magi | Nogen stjæler regnbuen!
Jagten på regnbuens magi | Nogen stjæler regnbuen! Hr. Skæg er på en dejlig badeferie i Sierra Leone, da han pludselig bliver hevet ud af feriestemningen. Motor Mille ringer nemlig og fortæller, at den er helt gal med regnbuen, og børnene i Danmark er blevet helt grå og triste! Motor Mille og Hr. Skæg må derfor endnu en gang på en stor opgave om at redde regnbuen, før det for alvor er for sent. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:00  

Jagten på regnbuens magi | Ånden i træet
Jagten på regnbuens magi | Ånden i træet Hr. Skæg kommer langt om længe ind i det mystiske træ, hvor han finder regnbuekrukken. Hr. Skæg forsøger at tage krukken tilbage, men pludselig forskrækkes han af en mystisk stemme! Imens er Mille taget til lufthavnen for at komme hurtigst muligt ned til Hr. Skæg i Sierra Leone. Desværre er manden i lufthavnen lidt besværlig, og Mille må overbevise ham om, at hun altså skal med et fly i en fart! Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:10  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

17:25  

Hugo og Drømmemasken | En kopi af Hugo
Hugo og Drømmemasken | En kopi af Hugo I kælderen finder Hugo en kopi af sig selv. Men der er noget mystisk ved ham. Hugo får den idé, at han vil pranke Freja og lade drømmekopien møde hende.

17:35  

Hugo og Drømmemasken | Drømmekopien er farlig!
Hugo og Drømmemasken | Drømmekopien er farlig! Drømme-Hugo viser sig at være mega besværlig at være sammen med. Vix advarer Hugo om, at drømmekopier kan være dødfarlige i den virkelige verden, men måske er det allerede for sent?

17:45  

Hugo og Drømmemasken | Smadrer hele byen!
Hugo og Drømmemasken | Smadrer hele byen! Hugo, Freja og Vix beslutter sig for, at drømmekopien skal tilbage i drømmeverden. Men Drømme-Hugo er stukket af, og imens Freja forsigtigt sniger sig efter kopien, skal Hugo overbevise Storm om, at han skal prøve masken én sidste gang.

17:54  

F for får V (13)
F for får V (13)

DR1

18:00  

Antikduellen (7:12) - Hundested
Antikduellen (7:12) - Hundested I dag er Antikduellen taget til Hundested, og det er Rikke Fog og Lasse Franck, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Rikke har en kneben føring, som hun også selv er lidt overrasket over. Men hun klør på, og køber ind med hjertet. Lasse giver den også gas og gør alt, hvad han kan, for at hente Rikkes forspring. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (6:12) - Løgumkloster
Antikduellen (6:12) - Løgumkloster Lasse Franck og Rikke Fog er taget med Antikduellen til Løgumkloster, hvor de har 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. De to duellanter ligger uhyggeligt tæt efter første dag, men det forhindrer dem ikke i at tage chancer og købe finurlige ting. Hvem der løber med dagens sejr, det er op til Martin Birger Nielsen fra Svendborg Auktionerne, som kommer på lidt af en prøve til dagens vurdering. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (5:12) - Løkken
Antikduellen (5:12) - Løkken Antikduellen er rykket til Løkken, og her har de to Antikduellanter, Rikke Fog og Lasse Franck, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Der er fokus på at finde de skæve og anderledes ting hos Rikke, som fylder bilen op med kuriositeter, og måske også lidt design. Den anden bil bliver slet ikke fyldt, når Lasse gør alt, hvad han kan, for at komme uden for sin komfortzone. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

20:00  

Versus (3:8)
Versus (3:8) Dansk underholdning fra 2022 Ved Kandisforsanger Johnny Hansen mere om bandet end en Kandis-superfan? Kan en rollespiller slå en militaryrytter i pudekamp? Og vil det lykkes en paintballskytte at få ram på hele 12 rugbyspillere? Spørgsmålene er mange på en aften, der også byder på kamp mellem bokser og fægter, orienteringsdyst til lands og i luften samt virtuel danseduel mellem husduellanten Hjalte og arkadespilentusiasten Kim Kanonarm.

DR2

18:30  

Flugtkongen
Flugtkongen I 1949 flygter indbrudstyven Carl August Lorentzen igennem en 18 meter lang tunnel fra Horsens Statsfængsel. Det tog ham knap et år at grave tunnelen trods livsfare og sammenstyrtninger. Men hvem var manden bag Danmarkshistoriens længste og mest spektakulære tunnelflugt egentlig? Og hvordan lykkedes det Lorentzen at bygge tunnelen, som arkæologer for nyligt forsøgte at genfinde under den gamle fængselsgård i Horsens fængselsmuseum.

19:00  

Husker du... - Highlights fra 80'erne
Husker du... - Highlights fra 80'erne Husker du skulderpuderne, musikken, maden, dillerne og hvad vi ellers brugte vores tid på i 1980erne? Gense nogle af de bedste klip og nogle af de tidstypiske kommentarer fra danskerne, som 80'er programmerne har budt på. Sendt første gang 9.2.05

20:00  

Skyggen
Skyggen Fransk-britisk thriller fra 2010. (The Ghost Writer) En ung forfatter takker modvilligt ja til en ny opgave. Den tidligere britiske premierminister Adam Lang har brug for hjælp til sine erindringer, for den forrige skribent er just død i en tragisk ulykke. Inden længe er forfatteren hvirvlet ind i en politisk, seksuel og litterær malstrøm. Har Lang i virkeligheden arbejdet for CIA, mens han var premierminister? Medvirkende: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall, Olivia Williams, m.fl. Instruktion: Roman Polanski.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia er ikke så begejstret for at hjælpe en kamæleon, fordi hun synes, den ser mærkelig ud og er lidt klam. Men da kamæleonen flygter, bliver hun nødt til at hjælpe Petronix med at redde den, inden McFælde og hans håndlangere fanger den.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (11)
Svampebob Firkant VIII (11) Begyndelsen på Havfruemanden + Planktons gode øje

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Skønheden og Monstret i Paris
Skønheden og Monstret i Paris (A monster in Paris) Tegnefilm med danske stemmer. Emile er en genert biografoperatør, som kastes ud i et halsbrækkende eventyr i selskab med sin frygtløse og sjove ven, Raoul. Tanken var, at de bare skulle købe en reservedel til Emiles filmprojektor, og pludselig har de brudt ind hos en botaniker, skabt fuldstændigt kaos og sluppet et monster løs i Paris' gader. Nu må Emilie og Raoul, sammen med et farverigt galleri af karakterer/figurer, finde monstret før det er for sent. Men ingenting er, som du tror.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Den gode spion
Den gode spion Britisk autentisk drama fra 2020. (The Courier) I 1960 opsøges forretningsmanden Greville Wynne af den britiske efterretningstjeneste på grund af hans mange rejser i Østeuropa. Wynne rekrutteres til at smugle tophemmelige oplysninger ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA. Da han møder sin russiske kilde, Oleg Penkovskij med kodenavnet Ironbark, bliver det begyndelsen på en ekstremt farlig mission og et ekstraordinært venskab. Medvirkende: Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan, Jessie Buckley m.fl. Instruktion: Dominic Cooke.

23:15  

Driven
Driven Amerikansk komediedrama fra 2018. Den charmerende klodsmajor Jim Hoffman bliver anholdt for kokainsmugling. Han slipper for straf, men bliver FBI-meddeler. Ved et tilfælde bliver han venner med bilmageren John DeLorean - netop som DeLoreans bilfirma i eget navn er ved at gå på vingerne. Men DeLorean mangler penge, og venskabet tager en drejning, da Jim lokker ham med i en lusket kokainhandel arrangeret af FBI. Medvirkende: Jason Sudeikis, Lee Pace, Judy Greer m.fl. Instruktion: Nick Hamm.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Das Boot II (3:8)
Das Boot II (3:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Alle mistænker alle om bord på U-822, mens Frank forsøger at rekruttere flere afhoppere. Ubåden forfølges skarpt af U-612, hvor Wrangel bliver mere og mere frustreret over sin funktionsforstyrrede besætning. Margot fører familien Goldblatt ud af La Rochelle - men er de ved at komme i sikkerhed eller på vej mod yderligere fare?

23:10  

Das Boot II (4:8)
Das Boot II (4:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Johannes sejler U-822 op til overfladen, hvor han giver sin besætning mulighed for en svømmetur. Men beslutningen sætter dem alle i alvorlig fare. Hoffmann er under pres efter sin aftale med Berger og kommer tættere på Cassandra. Og Margot finder en livsvigtig allieret.

TVR

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:05  

Beck: Døden i Samarra
Beck: Døden i Samarra Svensk krimi fra 2021. (Beck - Döden i Samarra) En kandidat til Nobels fredspris knivmyrdes i Stockholm. Kort forinden har han fremlagt beviser for ulovlig krigsførelse til to repræsentanter for krigsforbryderdomstolen i Haag. Derfor melder tanken sig hurtigt hos Beck-gruppen: Er drabet politisk motiveret?

02:35  

Fader Brown V (4:15)
Fader Brown V (4:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown bliver suget ind i boksningens mørke verden, da han skal undersøge en lokal boksers dødsfald.

03:20  

Fader Brown V (5:15)
Fader Brown V (5:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown forsøger at opklare mordet på en forfatter, men for at finde spor i sagen, bliver han nødt til at dykke ned én af de bøger, som hun har skrevet.

DR2

00:10  

Nowhere Special
Nowhere Special Britisk drama fra 2020. John bruger sit liv på at tage hånd om sin fireårige søn, Michael. Moren forlod dem kort tid efter fødslen. Da John får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i, prøver han at skærme Michael for situationens alvor. Samtidig begynder han at lede efter den perfekte familie, som kan overtage forældrerollen. Men kan man bedømme en families evne til kærlighed efter et kort møde? Medvirkende: James Norton, Daniel Lamont, Eileen O'Higgins m.fl. Instruktion: Uberto Pasolini.

01:40  

TV Junkie
TV Junkie Amerikansk dokumentar fra 2006. Rich Kirkham får sit første videokamera som 14-årig. Kameraet bliver hans bedste ven og fortrolige, og han begynder at dokumentere alle sider af sit liv. I løbet af de næste femten år gør han lynkarriere inden for tv fra lokalreporter på det lokale nyhedsprogram til korrespondent for det landsdækkende 'Inside Edition'. Han bliver gift med sin elskede Tami og får to dejlige sønner. Et liv på solsiden som Rick dokumenterer med sit kamera. Ingen ved, at han samtidig filmer sit meget vanskelige privatliv uden for familiens skød. Rick er nemlig blevet narkoman, og hans afhængighed af kokain koster ham til sidst karrieren, familien og næsten livet, alt sammen omhyggeligt registreret af Rick Kirkhams eget nysgerrige og altseende kamera.

03:10  

Ondskaben i os (4:5)
Ondskaben i os (4:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (The Devil You Know) Det lykkes Pazuzu Algarad at undgå en retssag ved at tage sagen i egen hånd. Hans veninder, Amber Burch og Krystal Matlock, afventer deres retssager efter sigtelser for medvirken til mordene på Joshua Wetzler og Tommy Dean Welch. Samtidigt kæmper Pazuzus venner mod stofmisbrug, traumer og håbløshed. Men for journalisten Chad Nance kommer virkeligheden pludseligt meget tæt på, da én af hans slægtninge bliver truet.

03:50  

Ondskaben i os (5:5)
Ondskaben i os (5:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (The Devil You Know) Krystal Matlocks retssag er den sidste i striben af retssager med tilknytning til Pazuzu Algarad-mordene. Efterforskningen er overstået. Dommene afsagt. Men pludseligt beder en advokat om, at de fortrolige ransagningskendelser bliver frigivet. Hvorfor var de fortrolige til at begynde med? Hvad var politiets rolle i efterforskningen? Offentliggørelsen bliver et vendepunkt for journalisten Chad Nance og ofrenes pårørende.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AALESTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1110120124