Aalestrup
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 12. september 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 12. september 2023

DR1

05:35  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Timian, tonic og tomater II (1:8)
Timian, tonic og tomater II (1:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Kokken Lisa Lemke inviterer sine venner Zeina Mourtada og Sandra Mastio hjem for at lave mad og give gode råd, så du kan blive en bedre kok. Aftenens gæstekok er madhistorikeren Edward Blom, som byder på to af sine favoritopskrifter. Zeina bager skønne brownies, Sandra afslører sin hemmelige ingrediens til fiskesuppe, og Lisa bager et supersimpelt rugbrød.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

De særligt farlige II (1:3) Drømmen om frihed
De særligt farlige II (1:3) Drømmen om frihed I forbindelse med en retssag skal 27-årige Marco have taget en IQ-test. Han håber, at en ny mentalerklæring kan vise, at han ikke er udviklingshæmmet og derfor ikke hører til på Kofoedsminde. Jubas har fået sukkersyge, men hans opførsel har været god, siden han overfaldt to personaler i en bil sidste år. Og Jan HC skal mødes med kommunen for at finde ud af, om han kan komme på en åben afdeling udenfor hegnet.

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:50  

Kunstig intelligens: Hvad er fake?
Kunstig intelligens: Hvad er fake? Hvordan skal vi skelne sandt fra falsk, når kunstig intelligens giver mulighed for at masseproducere fake news og falske, men ekstremt virkelighedstro billeder? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til detaljerne kortlægger vi muligheder og farer ved kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

08:50  

Kunstig intelligens: Hvad med mit job?
Kunstig intelligens: Hvad med mit job? Nogle spår, at kunstig intelligens kommer til at koste over 300 millioner jobs. Men er det nødvendigvis en fare, eller kan kunstig intelligens ligefrem skabe nye jobs? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til detaljerne kortlægger vi muligheder og farer ved kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

DR2

07:40  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine (13)
Ernest & Celestine (13)

06:10  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Armen (15)
Bamselægen - Armen (15) Bamsen Plet har været uheldig og er faldet direkte ned på sin ene arm. Armen gør nu rigtig ondt, så Leo er taget med Plet ind til Bamselægen Sandra. Leo hopper i en lægekittel for at assistere Sandra, og på Plets røntgenbillede ligner det, at Leo måske også skal have operationstøj på for at gøre Plet rask igen. Men inden da banker Professor Allan på. Han har et eksperiment, der kræver at Leo og han skal af med sko og strømper. Gad vide hvad fødderne har med ondt i armen at gøre, og hvad der egentligt er galt med bamsen Plets arm?

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Motor Mille lod sig fange af den sure mand med vilje, så han kan føre hende hen til den hemmelige klub. Børnebanden befrier Motor Mille, og så sniger de sig ind i Klubben for sure mænd. Motor Mille bruger sin bue og pil til at snuppe en hel kuffert fyldt med Vokseværk.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (5)
Hey Duggee (5)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (1)
Vidundervovsen Vaffel (1)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (9)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (9) Nikolines mor forbyder Nikoline at være med på missionen. Hella har sendt den onde Kristian til Rosenborg, så nu er det op til Jose og Bjørn at stoppe ham.

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:20  

Husdrømme X (1:10)
Husdrømme X (1:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Husdrømmer fylder 10 år, og Gert Wingårdh og Anne Lundberg inviterer til en stor jubilæumsfest med besøg hos mange af de mest mindeværdige husprojekter og deltagere fra alle tidligere sæsoner. Vi følger også danske Jette Hillevigs rejse med Villa Solbacken, som hun reddede fra nedrivning i Sundsvall og fik flyttet hele vejen til Blekinge. Nu har Jette sat sig for at få alt i orden, så hun kan åbne en café i huset.

10:20  

Min have (5:9)
Min have (5:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) I skovene i Arendal ligger en fantastisk have, hvor alle former og farver er nøje planlagt. Ole Gustavsen og Gunn Bråten holder af rene linjer og sammenhænge og har skabt en bugnende have, som alligevel føles lys og luftig.

11:05  

Bag murene på Stockholms Slot (4:4) Hvem var kongens mormor?
Bag murene på Stockholms Slot (4:4) Hvem var kongens mormor? Svensk dokumentarserie fra 2023. (Innanför slottets väggar) Kronprinsesse Margareta, kendt som Daisy, var gift med kronprins Gustaf Adolf. Hun var mor til fem børn og mormor til prinsesse Christina og kong Carl XVI Gustaf, men hun døde kun 38 år gammel. Hvem var hun, og hvorfor ved vi så lidt om hende?

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (12:25)
Antikkrejlerne XXIV (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:11  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne? Et træ er blevet fældet. Det er et dyr, som har gjort det. Hvis vi kigger nærmere på træet, finder vi noget, som måske kan lede os nærmere en opklaring af mysteriet. Der er nemlig bidemærker i træet. Hvilket dyr tror du mon, der kan fælde træer med tænderne?

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5)
Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5) En stor sælunge ligger på bådebroen i havnen og vifter underligt med den ene luffe. Hannah og Julius beslutter at de vil hjælpe den, så de finder ud af, om den fejler noget. Der er mange hundeluftere på havnen, så børnene laver plakater, der advarer folk mod at gå alt for tæt på sælungen, der ser stresset ud. Men sælen bliver liggende...

09:25  

MikroMakkerne - Guldsmeden
MikroMakkerne - Guldsmeden Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på Guldsmeden, der både er en af de smukkeste flyvere og samtidig et grådigt rovdyr! De undersøger hvordan guldsmeden fanger dens bytte, og dyster selv I at blive den skarpeste insektjæger!

09:37  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:58  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (2)
Cirkusliv i savsmuld (2) Direktøren vågner i dag ved siden af et par sure tæer som han ved nærmere eftertælning kender ret godt. Alle hilser Chico velkommen tilbage til cirkus.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en mus spiser spaghetti med kødsovs? Tag med Lille Nørd på musejagt, og se hvem af nørderne der bliver fanget i en kæmpe musefælde.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:25  

Skæg med bogstaver - N
Skæg med bogstaver - N Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet N, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en nøgle til sin øde ø.

11:45  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i egernburet, laves hus til et par hjemløse kaniner og så skal de ud og redde en ræveunge.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Forårssysler og vingesus
Bonderøven 2020: Forårssysler og vingesus I denne episode af Bonderøven: Selvom foråret ikke har meldt sin ankomst endnu, kan Frank ikke vente, med at tage de første spadestik til forspiring. Og så har han brugt sit vinterhi på at lægge helt nye planer om et miljøvenligt kæmpeprojekt, der kræver en tur til Vestjylland.

12:15  

Bonderøven 2019 (16:16) - Af med hovedet og velbekomme
Bonderøven 2019 (16:16) - Af med hovedet og velbekomme Frank er på hjemmebane, når tre gæs, en landand og en moskusand går fra at være en del af dagligdagen på Kastaniegården til at blive en del af indholdet i fryseren. Til gengæld er han på udebane, når det gælder dyrkning af quinoa og amarant. Familien kan ikke lide quinoaen, og det er umuligt at få sand ud af de bittesmå amarantfrø.

12:45  

Nak & Æd - en hare på Lolland (7:8)
Nak & Æd - en hare på Lolland (7:8) Sæson 2 (2011). Det er sidst i oktober og efterår. Jørgen og Nikolaj er taget til Lolland for at nakke en hare. Øen er nemlig kendt for sin store bestand af harer - endda store harer. Men det er sidst på sæsonen, og Jørgen har medbragt en helt ny riffel, som han ikke har skudt med før! Sendt første gang 18.12.11

12:45  

Nak & Æd - en sika i Frijsenborg, 2. forsøg (2:10)
Nak & Æd - en sika i Frijsenborg, 2. forsøg (2:10) Sæson 5 (2014). Det er december. Jørgen og Nikolaj prøver igen at få nakket en sika - denne gang på Frijsenborg. Men det er ikke uden grund, at sikaen kaldes skovens spøgelse. Den er Danmarks sværeste hjort at få ram på - én forkert bevægelse og den løber sin vej. Og det viser sig, at Jørgen og Nikolaj skal gøre sig meget umage for blot at komme på skudafstand af dyret. www.facebook.com/nakogaed Sendt første gang 02.02.2015

13:00  

Nak & Æd - en and på Årø, 3. forsøg (6:8)
Nak & Æd - en and på Årø, 3. forsøg (6:8) Sæson 2 (2011). Det er blevet oktober, og andejagten er gået ind. To gange tidligere er det gået galt for Jørgen og Nikolaj, når de har forsøgt at få en and med hjem til gryderne. Derfor er de taget til Aarø i Sønderjylland, hvor himlen siges at blive sort af fugle. Og denne gang skal det bare lykkes, for hvis Jørgen rammer forbi, står der nemlig muldvarp på menuen. Sendt første gang 11.12.11

13:30  

I hus til halsen X (3:8)
I hus til halsen X (3:8) Lis (54) har handicappede tvillinger. I snart 18 år har hun været hjemmepasser for sin ene dreng, men snart flytter han hjemmefra, og så har Lis ikke længere råd til at bo i huset. Problemet er, at ingen vil købe huset, som er fyldt med handicapudstyr. Designer Søren Vester, tømrer Dennis Salomonsen og ejendomsmægler Line Frank går all in for at hjælpe, men Søren bliver måske lidt for kreativ i sit farvevalg på toilettet.

13:30  

I hus til halsen X (2:8)
I hus til halsen X (2:8) Tommy (63) har boet alene i flere år, og det kan man tydeligt se på hans hjem. Det er tætpakket med alverdens hobbyer, men alligevel føler han sig ensom i det store hus. Han vil gerne flytte tættere på børnebørnene, men lige nu ser det sort ud, for ingen har booket en fremvisning i huset i to år. Det vil ejendomsmægler Line Frank, designer Søren Vester, tømrer Dennis Salomonsen og hele Tommys familie lave om på. Så de starter med at vælte vægge og rydde Tommys modelflyhangar.

14:30  

Kender Du Typen? 2015 (9)
Kender Du Typen? 2015 (9) "Kender Du Typen?" er taget en tur på landet, hvor de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup starter dagen med en æggejagt i hovedpersonens elskede hønsehus. Men hvilken kendt dansker har en forkærlighed for æggekage og fjerkræ? Det skal livsstilseksperterne regne ud, inden programmet er omme. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:05  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

12:25  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

12:43  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

12:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

12:55  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

12:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

13:15  

Heino fikser alt - Fugleburet (8)
Heino fikser alt - Fugleburet (8) Pixie har ringet til Heino, da lågen til hendes undulats bur er gået i stykker. Nu er Pixie bange for at undulaten flyver væk. Heino glæder sig, fordi han tænker, at han endelig kan få brugt sit nye svejseapparat.

13:25  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:40  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

13:47  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

13:50  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

14:05  

Onkel Rejes fede sommerferie (1)
Onkel Rejes fede sommerferie (1) Sommerferien tager pludselig en herlig drejning, da Krølle flytter ind i kolonihaven hos Onkel Reje og Brille. Dagens helt store overraskelse kommer dog, da Onkel Reje finder ud af, hvorfor han har gået rundt med kvalme - men inden da er der dømt både drikkekonkurrence, indbrud og tissestænger.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Der er én tønde tilbage med Vokseværk. Granberg forbereder at sprede det over byen fra sin helikopter. Motor Mille og Børnebanden må sørge for at stoppe ham. Kåbe er hjemme ved sit store bassin med juice og mælk, og der venter ham en stor overraskelse

14:35  

Kika og Bob (7)
Kika og Bob (7) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Mord med dr. Blake (14)
Mord med dr. Blake (14) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Det er en mørk og stormfuld aften. En mand styrter i døden fra en privat klubs balkon. Samtidig bliver en politimand ramt af en flugtbilist. Er der en sammenhæng mellem de to episoder?

15:15  

Mord med dr. Blake (15)
Mord med dr. Blake (15) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Midt under en biografforestilling udbryder der brand i operatørrummet. Filmoperatøren findes brændt ihjel, og alle de tilstedeværende i biografen er potentielle mistænkte. Blake er nemlig sikker på, at branden ikke var nogen tilfældig ulykke.

16:10  

Mord med dr. Blake (16)
Mord med dr. Blake (16) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En begravelse tager en makaber drejning. Der bliver nemlig fundet ikke blot ét, men hele to lig i kisten, netop som den skal i jorden. Det ekstra lig viser sig at være en lokal klunser. Blake har gode minder om klunseren fra sin barndom, og den erfarne læge sætter alt ind på at opklare, hvad der er sket.

17:05  

Jordemoderen V (5:10)
Jordemoderen V (5:10) Engelsk dramaserie fra 2016. (Call the Midwife) Poplar rammes af et udbrud af tyfus, og forsøget på at spore smittekilden truer med at splitte en familie. Samtidig havner søster Winfred i et dilemma, da hun forsøger at rådgive en lærerinde, der er blevet gravid med en gift mand.

DR2

17:30  

Familien Asbæk (3:6)
Familien Asbæk (3:6) Patricia og Jacob Asbæk har altid haft gang i store projekter og gallerier, men intet større end CCA Andratx, deres gigantiske kunstcenter på Mallorca. Her både bor og udstiller kunstnere fra hele verden omgivet af fantastisk natur. Men den spanske drøm har haft store konsekvenser, både økonomisk og især personligt - også for de tre sønner; Thomas, Martin og Pilou.

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Filucca mister sin ven
Karlas Fantalastiske Klasse - Filucca mister sin ven Tetra bliver sur på Filucca, der begynder at snakke så meget, at ingen kan holde ud at være sammen med hende. Undtagen Karla, der inviterer hende med hjem.

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:50  

Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave
Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave En han-edderkop leder efter en hun-edderkop, som han kan parre sig med. Men en hun-edderkop kan godt finde på at spise en han-edderkop. Så han-edderkoppen må tage en gave med til hende, for ikke blive spist. Hvad tror du han giver hun-edderkoppen i gave?

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:18  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

17:20  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

17:21  

Trex
Trex Trex og Simon flygter fra Torleif. Men kan heltene komme væk og komme til at bygge Trexlandia?

17:30  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

17:51  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

17:55  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

17:55  

F for får V (14)
F for får V (14)

17:55  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

DR1

18:00  

Antikduellen (1:12)
Antikduellen (1:12) Antikduellanterne Casper Svejstrup og Rikke Fog handler i Ebeltoft. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Casper Svejstrup, der har butikken Krejlerbixen i Nykøbing Mors, og Rikke Fog, der kommer fra Kildevang Antik ved Næstved. Og i dag jagter de skatte i Ebeltoft og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste tøjdesigner (3:6)
Danmarks næste tøjdesigner (3:6) Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt gæster systuen og de 10 tilbageværende designere for at give dem en peptalk, inden de får afsløret ugens store opgave. Præcis som den regnbuefarvede kjole, Helle Thorning-Schmidt bar under VM i Qatar, skal designerne designe en jakke med et tydeligt budskab. De har to dage til at designe frakken og seks timer til at sy på systuen. De bliver presset til det yderste i kampen om at gå videre i Danmarks næste tøjdesigner, og det gør ekstra ondt, da Anja og Søren må stemme to designere ud af konkurrencen.

DR2

18:00  

Vilde hoteller: Israel
Vilde hoteller: Israel Dansk reportageserie fra 2016 Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Denne gang går turen til Israel for at besøge et hotel, hvor omdrejningspunktet er kunst, og hvor hotellet er resultatet af en 85-årig kvindes vision. Sendt første gang 19.05.2016

18:30  

Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (3:4) Rebellen
Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (3:4) Rebellen Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Reframed: Marilyn Monroe) I 1955 er Marilyn i New York, hvor hun annoncerer, at hun stifter sit eget produktionsselskab - et uhørt skridt for en kvinde. Hun vil have mere indflydelse og seriøse roller. Pressen er nådesløs, og mediemogulen Darryl Zanuck nægter at lade hende forlade 20th Century Fox. Året efter, da hendes partner og forfatteren Arthur Miller bliver anklaget for at være kommunist, vælger hun at støtte ham i en principiel kamp - og miste alt.

19:15  

Forunderlige fyrtårne (2:3) Bell Rock
Forunderlige fyrtårne (2:3) Bell Rock Britisk dokumentarserie fra 2021. (Secret Life of the Lighthouse) Nordsøen, 1804. Kanonskibet HMS York støder ind i et skjult klippeskær 14 km øst for Edinburgh. Alle 491 besætningsmedlemmer dør. Det dødbringende Bell Rock-rev er 430 meter langt, men usynligt ved højvande. I starten af 1800-tallet er opgaven umulig: Byg et fyrtårn på et undervandsrev, langt ude på havet, hvor voldsomme uvejr hærger. Men ingeniøren Robert Stevenson sætter sit omdømme på spil og finder på en surrealistisk løsning.

20:00  

Uforglemt: Liget i skorstenen (2:3)
Uforglemt: Liget i skorstenen (2:3) Britisk krimiserie fra 2023. (Unforgotten) Ofrets omtumlede fortid kommer frem i lyset og fører Sunnys efterforskningshold i nye retninger. Sunny tager til Paris for at afhøre en af sagens hovedpersoner. Samtidig forhører Jess ekspolitikeren lord Hume, der tydeligvis har noget at skjule.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia forsøger at bevise, at Paul-E har det bedste trick ti denne opgave. Men hun lærer, at det stærkeste trick er at arbejde sammen som et team.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (12)
Svampebob Firkant VIII (12) Rur-fjæs + Patrick dyresitter

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Det er vintersolhverv, og traditionen tro samles Familien Van Alten om lejrbålet for at afvente nattens galskab. Bo benytter lejligheden til at besøge sine gamle venner og vender hjem som en stor overraskelse.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont: Pablo Escobars flodheste - Colombias groteske udfordring
Horisont: Pablo Escobars flodheste - Colombias groteske udfordring I 1980'erne anskaffede den berygtede narkobaron Pablo Escobar sig fire flodheste til sin private zoologiske have. Siden er Escobar død, men flodhestene har formeret sig til omkring 200, der nu truer de lokale. Men flodhestene er bare én del af Escobars blodige eftermæle, der på samme tid frustrerer colombianere og tiltrækker turister til landet.

21:55  

Mord i skærgården: Nadia
Mord i skærgården: Nadia Svensk krimiserie fra 2023. (Morden i Sandhamn: Nadia) Nora finder en bevidstløs kvinde på stranden under sin morgenløbetur. Kvinden, Nadia, fortæller, at hun er offer for trafficking, men hun vil nødig gå til politiet. Samtidig viser det franske politi stor interesse for et forladt skib, der er blevet fundet uden for Sandhamn.

23:25  

Next Level Chef II (10:15) Spis ost til
Next Level Chef II (10:15) Spis ost til Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Halvdelen af deltagerne er tilbage. Hvert minut tæller, og det gælder om at bruge sin tid rigtigt. Skal de dyrebare sekunder bruges på at sabotere den vigtigste konkurrent eller købe mere tid til udvælgelse af ingredienser? Og hvilke kokke kan trylle fantastiske retter frem med ost?

DR2

21:30  

Hvad siger din stil? - Girlpower og grunge i 90'erne
Hvad siger din stil? - Girlpower og grunge i 90'erne Må man gerne gå med band t-shirts, hvis man ikke er en dedikeret fan? Lærke Bagger elsker 90'er stilen og har stadig i den samme stil som i 90'erne. Men hvilke elementer i vores garderobe er fra 90'erne, og hvorfor var musikken så vigtig for moden?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

I skyggen af 11. september
I skyggen af 11. september Amerikansk dokumentar fra 2021. (In the Shadow of 9/11) Ville de planlægge et terrorangreb eller var det et set-up? I 2006 blev syv sorte mænd anklaget for at ville sprænge Chicagos Sears Tower i luften med hjælp fra al-Qaeda. Sagen varede i tre år og viste, at de unge mænd hverken var muslimer, havde våben og heller aldrig kommunikerede med al-Qaeda. Her dykker vi ned i sagen om 'Liberty City Seven'. Udgjorde mændene en legitim trussel mod den nationale sikkerhed? Og hvad var FBI's rolle?

22:40  

Sara Omar skal gøres tavs (3:3)
Sara Omar skal gøres tavs (3:3) Dokumentarserien starter som et portræt af en prisvindende forfatter i gang med sin tredje roman, men pludselig bliver vi hvirvlet ind i et voldsomt opgør i den danske kulturverden. Nu flytter konflikten også ind i retssalene, hvor Sara Omar kæmper mod folkene bag et kuldsejlet filmprojekt. Imens retten går sin gang, fyger rygter, anklager og dødstrusler om ørene på Sara Omar, som endnu en gang konstaterer, hvor meget forestillingen om familiens ære stadig betyder i det miljø, hun kommer fra.

TVR
DR1

00:10  

Mord med dr. Blake (10)
Mord med dr. Blake (10) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Ballarats første kvindelige læge har hængt sig selv. Sådan ser det i hvert fald ud ved første øjekast. Dr. Blake konstaterer imidlertid hurtigt, at dr. Mahoney var død, allerede inden hendes lig blev hængt op i hospitalets vaskeri. Skal morderen findes blandt hospitalets øvrige ansatte?

01:05  

Mord med dr. Blake (11)
Mord med dr. Blake (11) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Dr. Blake vender hjem fra Kina og kastes straks ud i en ny og meget ømtålelig sag. Ballarats nyvalgte borgmester findes død for foden af rådhustrappen. Adskillige af byens spidser havde grund til at ønske at slippe af med ham. Og det bliver også hurtigt klart, at dr. Blake heller ikke har mange venner tilbage i byen.

02:00  

Taggart: Nyt liv
Taggart: Nyt liv Skotsk krimi fra 2002. (Taggart: New Life) Celleforskeren Terrence Lloyd er hovedtaler ved en videnskabelig konference. Det forventes, at han vil meddele, at han står foran et afgørende gennembrud, som kan få stor betydning for tusindvis af mennesker - og som vil indbringe hans firma millioner af pund. Men Lloyd når aldrig frem. For nogen har anbragt en bombe under sædet i hans bil. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Andy Goddard.

02:50  

Antikkrejlerne XXIV (10:25)
Antikkrejlerne XXIV (10:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Chinchillaen Nildo har så store problemer med sine tænder, at det er farligt for ham, så der må gøres noget. En hundehvalp svæver mellem liv og død, mens en større gruppe fugle kræver en ekstra og lidt speciel indsats før de kan indfanges. Nordvision fra Sverige.

DR2

00:15  

VISION - Emma Sehested Høeg
VISION - Emma Sehested Høeg Emma Sehested Høeg brager gennem lydmuren! Hun nægter at lade sig begrænse og vil bevise, at man kan, hvad man vil. Hun jagter sin drøm ud fra mantraet 'aldrig helt nok'. Og det skal vise sig, at være en god ide...

00:45  

Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal
Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Den undersøgende journalist Heidi Blake får et tip om multimillionær Scot Youngs mistænkelige død. Sammen med sit team undersøger hun en forbindelse mellem Scot og den berygtede russiske oligark Boris Beresovskij.

00:45  

Ruth Bader Ginsburg - retfærdighedens kriger
Ruth Bader Ginsburg - retfærdighedens kriger Amerikansk dokumentar 2018. (RBG) Kvindesagsforkæmpere og kulturikon. Den nu afdøde højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg er først de seneste år blevet et kendt ansigt i USA. Men hele sit liv har hun kæmpet for kvinders rettigheder og ligestilling. Dette personportræt udforsker hendes ekstraordinære liv, karriere og juridiske arv.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AALESTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0911095416