Aalestrup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 1. juni 2024

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 1. juni 2024

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Vild kærlighed III (2:8)
Vild kærlighed III (2:8) Parrene afsløres endelig - nogle bliver skuffede, andre glade. Men hvordan går det, når de skal bygge tømmerflåder sammen? Og hvordan tilbringer de første nat sammen?

07:00  

Vild kærlighed III (3:8)
Vild kærlighed III (3:8) Hos flere af parrene går det godt, men Jonas er bekymret for Mathildes manglende kærlighedserfaring. Alice må tage en svær samtale med Hans. Pludselig dukker der to nye personer op i lejren.

07:25  

EU-valg 2024: Mød Partierne - Moderaterne
EU-valg 2024: Mød Partierne - Moderaterne Hvor mange af de flygtninge, der kommer til Europa kan Danmark tage imod lige nu? Og hvilken arbejdskraft vil Moderaterne få til EU via uddannelsescentre lande uden for EU? Det bliver vi klogere på, når Kåre Quist får besøg af Stine Bosse, spidskandidat for Moderaterne.

08:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

08:15  

Det var i maj (3:20)
Det var i maj (3:20) Britisk komediedramaserie fra 1991. (The Darling Buds of May) Familien Larkin bor i landlig idyl i 1950'ernes England. Far Larkin betaler aldrig sine regninger, men den store, sprælske familie mangler aldrig penge. Far Larkin har nemlig altid gang i en ny plan, der skal skaffe familien likvider. Medvirkende: David Jason, Pam Ferris, Catherine Zeta-Jones m.fl.

DR2

05:45  

Virkelighedens The Crown (1:5)
Virkelighedens The Crown (1:5) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Real Crown) I 1970'erne er Storbritannien i grebet af en brændstofkrise, strejker og inflation. På denne baggrund skal prins Charles krones som prins af Wales - det første skridt på hans rejse mod at blive konge. Men det er en sti præget af fare. Walisiske nationalister har anbragt fire bomber, der hvor ceremonien finder sted. Og Charles kæmper med det dilemma, som alle kongelige står over for; kærlighed eller pligt.

06:30  

I Grundtvigs fodspor - med Liv Thomsen (2:3)
I Grundtvigs fodspor - med Liv Thomsen (2:3) Grundtvigs tanker om undervisning er en del af fundamentet for højskolebevægelsen og den danske skoletradition. For Grundtvig handlede det om at sætte bønderne på skolebænken og danne dem til gode danske borgere. En skole for livet, uden eksamener og med det talte ord i centrum. Sammen med en række Grundtvigforskere fortæller Liv Thomsen om de af Grundtvigs idéer, der banede vejen for folkeoplysningen.

07:00  

Rick Steins vej til Mexico (1:7)
Rick Steins vej til Mexico (1:7) Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Halvtreds år efter the summer of love vender Rick tilbage til San Francisco for at sidde og kigge ud over bugten og spise østerspandekage og mindes dengang, da han for første gang fik smag for Mexico.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA Seneste nyt fra TVA (TV Avisen) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet V (7)
Ramasjang Mysteriet V (7) Ælling er virkelig ked af det, for hendes badering er blevet stjålet! Og det er sket på en ganske snedig måde, så Kristian er virkelig i problemer. Heldigvis får han i dag hjælp af Lulu. Men er det nok til at fange den rigtige skurk?

05:31  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:00  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

06:45  

F for får V (12)
F for får V (12)

06:50  

Sarah og And (30)
Sarah og And (30)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:04  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Flyvende Farmor
Flyvende Farmor Farmor sidder på et underligt hjem, der hedder Lykkenbo. Sammen tager hun og Eva på jagt efter Evas farfar, Åge, som forsvandt i sin postflyver efter tre dejlige dage og nætter med farmor. Han havde desværre den uheldige egenskab, at han altid faldt i søvn, når han var meget glad, så de fleste regner ikke med at se ham igen. Bortset fra farmor, som er overbevist om, at de skal mødes i Rom, sådan som de aftalte det for snart mange år siden. Eva og farmor drager afsted gennem Danmark med mor og far i hælene.

08:45  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

08:59  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:10  

Det var i maj (4:20)
Det var i maj (4:20) Britisk komediedramaserie fra 1991. (The Darling Buds of May) Familien Larkin bor i landlig idyl i 1950'ernes England. Far Larkin betaler aldrig sine regninger, men den store, sprælske familie mangler aldrig penge. Far Larkin har nemlig altid gang i en ny plan, der skal skaffe familien likvider. Medvirkende: David Jason, Pam Ferris, Catherine Zeta-Jones m.fl.

10:05  

Kriminalkommissær Barnaby XXIII (4:4)
Kriminalkommissær Barnaby XXIII (4:4) Britisk krimiserie fra 2022. (Midsomer Murders) "Klædt på til mord". Beboerne i landsbyen Elverton-Cum-Latterly samles til den årlige dominoturnering. I år har turneringen i midlertid konkurrence fra et drag queen-arrangement til fordel for velgørenhed. Det skaber gnidninger - og snart findes en af dominospillerne død. Men hvem stod bag? Det er op til Barnaby at finde svaret.

11:35  

Drømmen om et liv på landet II (6:8)
Drømmen om et liv på landet II (6:8) Norsk dokumentarserie fra 2024. (Drømmen om et Småbruk) Det går op for Ida, at hun har været væk fra gården på det allervigtigste tidspunkt. Der er krise på kålmarken, og mange af grøntsagerne er blevet overmodne. Sverre fokuserer på at få gjort poolen færdig.

DR2
TVR

09:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

09:35  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Helt nye og klassiske tegnefilm for hele familien: Mød den tapre prins Ivandoe og Zig & Sharko og følg med i eventyr Smølferne og Walter & Trofast.

10:35  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

10:45  

Kasper og Sofie II (10)
Kasper og Sofie II (10) Esther tager Kasper og Sofie med i cirkus. De griner en masse af de sjove klovne, og en selvbevist Sofie lærer, at det er helt i orden at grine af sig selv og være lidt skør og tosset en gang i mellem.

11:00  

Marie og Marias Vinter (1:6)
Marie og Marias Vinter (1:6) Marie og Maria er to bedste venner, der har fået mulighed for at bo i deres helt eget hus, lavet kun til dem. En aften i december kører en bil, ikke større end en skotøjsæske, ind i pigernes forhave. Ud af bilen kommer den lille familien Lillesen, der leder efter Fru Rosenknip. Pigerne ved ikke, hvor Fru Rosenknop er, så de inviterer familien Lillesen indenfor, mens deres bil bliver repareret.

11:15  

Marie og Marias Vinter (2:6)
Marie og Marias Vinter (2:6) Marie og Maria har familien Lillesen, som kørte galt med bilen, boende i deres dukkehus. Amalie bliver nysgerrig angående de små hjulspor, og tror ved en fejl, at familien Lillesen er dukker. Cirkusdirektøren søger efter en ny hovedattraktion. I desperation efter penge, ansætter Amalie sig selv til at gøre rent i Marie og Marias hus, så hun samtidig kan snuse rundt.

11:30  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:50  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:20  

Versus (8:8) - Kan zombier lide frikadeller?
Versus (8:8) - Kan zombier lide frikadeller? Landet er overtaget af zombier. Kan orienteringsløberen Jacob redde dagen? Hvordan ser det ud, når sure appelsiner vil tage hævn over juicepresserne? Og kan årets faste duellanter være helt stille, mens de har rustninger på? Versus-sæsonen slutter af med et festfyrværkeri af skøre og spændende dueller, der også omfatter cheerleading, brændekløvning og speedcubing.

12:30  

Boligfix for nul og niks (4:4) Fra evighedsprojekt til farverig familieidyl
Boligfix for nul og niks (4:4) Fra evighedsprojekt til farverig familieidyl Kan man lave en gammel køjeseng om til et smukt loungemøbel? Og kan man blande sine egne blå bolchestriber til børneværelset? Det kan man sagtens, og Sif og Rolf gør det hele for nul og niks - og deres hjælp falder på et tørt sted. I Hammel bor Hans og Janni og deres to døtre. I over ti år har de været i gang med at renovere deres store landejendom, men projekterne er kun blevet flere og flere. Nu giver Sif og Rolf familien en saltvandsindsprøjtning med masser af kreative genbrugsløsninger, og på bare fem dage forvandler de den ubeboelige overetage til skønne børneværelser med plads til hele familien.

13:20  

Grundtvig (2:3) En præst uden kirke
Grundtvig (2:3) En præst uden kirke Yngre venner i Grundtvigs omgangskreds skaffer ham tilladelse til at lave en foredragsrække, og Grundtvig griber chancen. Det blev skelsættende for ham, og hans popularitet når nye højder. Men i kampen for at få egen kirke svigter han familien og sætter sit ægteskab med Lise på spil. Medvirkende: Ulrich Thomsen, Laura Bro, Søren Sætter-Lassen, Josephine Park, Nicolaj Kopernikus med flere. Instruktion: Christian Dyekjær

13:40  

Pionererne - dansk skateboardings legender (1:4)
Pionererne - dansk skateboardings legender (1:4) En ung generation af københavnske skatere møder hinanden på ungdomsklubben Thomas P. Hejle i senfirserne. Her inspirerer stjernen Nicky Guerrero dem til at søge lykken i USA. Det lykkes for både Rune Glifberg og Mischa Gundmann. Men pludselig mister skateboarding sit publikum, hvilket kaster kulturen ud i en krise, der er ved at tage livet af den.

14:30  

Champions League håndbold: Semifinale: Team Esbjerg - Györ (k), direkte
Champions League håndbold: Semifinale: Team Esbjerg - Györ (k), direkte

14:30  

Champions League håndbold: Semifinale: Team Esbjerg - Györ (k), direkte
Champions League håndbold: Semifinale: Team Esbjerg - Györ (k), direkte

DR2

12:00  

Det her er Dansk Tegnsprog (4:4)
Det her er Dansk Tegnsprog (4:4) Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden. Og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Husker du... 1978
Husker du... 1978 Året er 1978. 1978 er et år med nye og utraditionelle løsninger. Anker Jørgensen danner en SV regering. Undervisningsminister Ritt Bjerregaard flytter ind på hotel Ritz i Paris. Og verdens første reagensglasbarn kommer til verden i England. 1978 er også året, da Danmark må sige farvel til Jens Otto Krag. Den katolske verden mister to paver. Heldigvis er der da også lyspunkter. Matador bliver sendt første gang og bliver en bragende succes for DR. Sendt første gang 20.04.05

13:25  

Ta' det som en mand, frue
Ta' det som en mand, frue Dansk komedie fra 1975. En fed chefstilling og dejlige mandestrippere er lige, hvad den hjemmegående husmor Ellen drømmer om, da børnene er fløjet fra reden, og ingen mere har brug for hende. Den lurende depression skylles ned med vodka, og i et humoristisk mareridt lever hun pludselig i en omvendt verden, hvor mænd og kvinder bytter roller. Da hun vågner op igen, tager hun livet i egne hænder. Medvirkende: Tove Maës, Alf Lassen, Flemming Quist Møller m.fl. Instruktion: Mette Knudsen, Elisabeth Rygaard og Li Vilstrup.

TVR

12:17  

Dyrs våben: Kvælerslange
Dyrs våben: Kvælerslange Den muskuløse kæmpes våben er teknik og muskler. En kæmpe bunke rå muskler der kan kvæle og tage pusten af selv den største hjort. Kvælerslangen er sulten og ingen kan føle sig sikre.

12:25  

Sprinter Galore III - Lillesøster (1)
Sprinter Galore III - Lillesøster (1) Alle i huset er helt optaget af den lille ny lillesøster - undtagen Heino, som er mere optaget af at overtale Sprinter til, at de bygger Sprinters rumskib om til en avanceret tyverialarm, som Heino kan blive rig og berømt på. Men hvis Sprinter bygger rumskibet om, kan det jo aldrig flyve mere - og så kan han jo aldrig rejse ud og se mere af verden ... ?

12:40  

Sprinter Galore III - Skolestart (2)
Sprinter Galore III - Skolestart (2) Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

12:55  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

13:05  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

13:10  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

13:13  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

13:18  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

13:20  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

13:28  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

13:35  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

13:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

14:15  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

14:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

14:32  

Hey Duggee
Hey Duggee

14:40  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

14:55  

Peter Pedal
Peter Pedal

DR1

15:30  

Champions League håndbold: Semifinale: Team Esbjerg - Györ (k), direkte
Champions League håndbold: Semifinale: Team Esbjerg - Györ (k), direkte

16:40  

Hotel Portofino (3:6)
Hotel Portofino (3:6) Britisk dramaserie fra 2022. Danioni har manifesteret sin magt over Bella, og de lokale handlende er igen begyndt at forsyne hotellet med fødevarer. Men Danionis og Mussolinis fascister er overalt i byen, og Lucian og hans ven Anish løber ind i nye problemer. Det gør ikke livet nemmere for Bella. Især ikke da Lucian, Anish og hotellets yngre gæster spontant holder fest - og Rose, ude af opsyn af sin strikse mor, endelig slapper af og slår sig løs.

16:40  

Ricardo - verdens bedste træner: Faneflugt
Ricardo - verdens bedste træner: Faneflugt Landstræner Richard Møller Nielsen har ryggen mod muren, da landsholdet kvajer sig i kvalifikationen til europamesterskabet i 1992. Brødrene Laudrup forlader den synkende skude, og Ricardo får en sidste chance og må ty til det, der før har sikret ham succes: Benhårdt arbejde.

17:10  

Downton Abbey (3)
Downton Abbey (3) Engelsk dramaserie fra 2010. Ligesom så mange andre i Downton Abbey har tjenestepigen Gwen sine egne hemmeligheder, og Anna opdager dem. Samtidig bringer en jagt to unge mænd til Downton, og Mary, husets ældste datter, opdager, at hun finder den ene af dem stærkt tiltrækkende. Det viser sig at være gensidigt.

17:35  

Hotel Portofino (4:6)
Hotel Portofino (4:6) Britisk dramaserie fra 2022. Bella beslutter sig for, at hun ikke længere vil finde sig i Danionis afpresning. Hun er også bekymret for, om Lucian og Rose er et godt match. Men da hun deler sine tanker med Roses mor Julia, er svaret meget kontant. Danioni gør alvor af sine trusler. Han giver et af Bellas breve til Cecil, og truer med at lukke hotellet. Men så bliver Rubens-maleriet stjålet.

DR2

15:00  

Den længste dag
Den længste dag Amerikansk krigsfilm fra 1962. (The Longest Day) Den 6. juni 1944 er D-dag - dagen, hvor de allierede styrker går i land på Normandiets kyst i det tyskbesatte Nordfrankrig. Det bliver et døgn, der får afgørende betydning for udfaldet af 2. verdenskrig. Medvirkende: John Wayne, Richard Burton, Robert Mitchum, Henry Fonda m.fl. Instruktion: Ken Annakin, Andrew Marton og Bernhard Wicki.

17:50  

Clint Eastwood - Den sidste legende
Clint Eastwood - Den sidste legende Fransk dokumentar fra 2023. (Clint Eastwood - The Last Legend) Han er en af de største filmstjerner i verden. Clint Eastwood har, siden hans 70 år lange karriere begyndte i 1950'erne, spillet et væld af forskellige kultroller i enhver tænkelig genre - og har medvirket i mere end 70 film og instrueret over 40. Få hele historien om légenden og hans imponerende karriere - fra tv-skuespiller til kynisk spaghetti-western-cowboy. Fra bister Dirty Harry til respekteret filmskaber.

TVR

15:10  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Bittesmå edderkopper + Gobbys ækle græskarjagt

15:30  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Gob-Zilla + Hurtig Spidey-levering

15:55  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:20  

Paw Patrol III (23)
Paw Patrol III (23) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vestens vildeste hamster
Vestens vildeste hamster

16:55  

Kreabix: Insektbuffet!
Kreabix: Insektbuffet! Emma vil redde flagermusene ved at sørge for de får masser af mad. Derfor bygger hun et sandt insektparadis ud af skrald, så flagermusene meget nemmere kan fange sit bytte og spise det!

17:10  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

17:25  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den sure mand, Granberg, har gemt sig langt væk, hvor han kan lave MEGET Vokseværk i fred. Men Motor Mille og Børnebanden finder ham. De må få fat på opskriften, men den ligger i en låst skattekiste. Med fiskeline og fluepapir laver de en plan for at snuppe opskriften.

17:40  

Kasper og Sofie III
Kasper og Sofie III Det er tid til at tage kartoflerne op, som børnene har plantet i børnehaven, men Kasper tror ikke, han har grønne fingre nok til, at han kan være med. Sofie får en idé.

17:55  

Kasper og Sofie III
Kasper og Sofie III Kasper og Sofie er spændt, fordi de skal overnatte i børnehaven. Isak tror ikke, han har brug for ræven, når han skal sove? Eller gør han?

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Køkkenhave og historiens vingesus
Søren Vesters Have - Køkkenhave og historiens vingesus Søren Vester skal i gang i køkkenhaven efter en lang vinterpause, og han tager endnu en gang kampen op mod havens mange snegle. Og så har han besøgt en have i Den Gamle by i Aarhus og sår gamle sorter og græskar i sin kompost. Terrassen venter også på Sørens kærlige hånd, så den er klar til en ny sæson.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

19:00  

Dyreungerne i Rocky Mountains: De første skridt (1:2)
Dyreungerne i Rocky Mountains: De første skridt (1:2) Østrigsk naturprogram fra 2022. (Born in the Rockies) Det er deres første dag i verden. Deres første skridt i et stort og skræmmende landskab fuld af muligheder, vidundere og farer. Her følger vi nyfødte dyreunger og deres familier i Rocky Mountains, mens de står over for rovdyr, elementerne og nogle gange endda hinanden.

20:00  

Fællessang - Live fra Christiansborg
Fællessang - Live fra Christiansborg I anledningen af Grundlovens 175 års jubilæum sender Katrine Muff og Johannes Langkilde Fællessang direkte fra Christiansborg. Dét sker lørdagen før selve jubilæet og bliver markeret af kendte sangere og musikere. Den danske sangskriver, præst og politiker, Grundtvig, havde i flere år sin gang på Christiansborg og var i høj grad med til at forme Grundloven og netop derfor vil hans sange indgå i repertoiret i et mix med moderne fællessange. Husk at syng med!

DR2

18:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunster Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "Vor Gud han er så fast en borg".

18:55  

DR Pigekoret - Lad din stemme blive hørt
DR Pigekoret - Lad din stemme blive hørt DR Pigekoret inviterer ind i en verden af stærke stemmer sammen med cellisten Josefine Opsahl og sangeren Luna Bülow Ersahin. Oplev en koncert, hvor Grundtvig-salmer og sangskat møder nye, eksperimenterende toner, der bygger bro mellem tider, genrer og mennesker. Dirigent: Charlotte Rowan. Optaget i DR Koncerthuset, maj 2024.

19:55  

Imperiet Kardashian (2:3)
Imperiet Kardashian (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2023. (House of Kardashians) I begyndelsen af 00'erne mener Kris, at et realityshow vil sikre familiens formue, men de er stadig ikke berømte nok. Hendes datter Kim arbejder for Paris Hilton og bliver selv kendt, da nogen lækker en sexvideo med hende. Dette fører til, at familiens navn og realityshow, når nye højder. Men succen kommer med en pris. Presset ved at dele alt, tager hårdt på Kims privatliv. Og da hun forelsker sig i Kanye West, begynder hun at beskytte sin nye familie mod rampelyset.

20:45  

Fordi du er kvinde: Hvem gider lytte til en skrigeskinke?
Fordi du er kvinde: Hvem gider lytte til en skrigeskinke? I 2011 får vi Danmarks første kvindelige statsminister. Kampen om ligestilling mellem mænd og kvinder er forbi. Eller er den? I denne serie tager vi på en historisk rejse fra kvindernes indtog i Folketinget og frem til i dag sammen med historikere og politikerne Ritt Bjerregaard, Grethe Fenger-Møller, Sophie Løhde og Johanne Schmidt Nielsen, der fortæller om alt det, du skal finde sig i - fordi du er kvinde.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Emma hjælper en bortkommet og såret gepardunge, bliver Kitt-10 jaloux og komplicerer holdets opgave med at redde hele gepardfamilien.

18:20  

Petronix
Petronix Mads finder opgaven med en zebra, der sidder fast i et træ, som let. Men Mads' selvstændige personlighed rammer muren, da han beslutter sig for en solo-løsning.

18:30  

Lassie kommer hjem
Lassie kommer hjem Lassie og den 12-årige Frederik er uadskillelige. Da Frederiks far mister sit job, flytter familien til en mindre lejlighed, hvor det ikke er tilladt at have hund. Frederik er knust! De er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer, som lover at passe godt på Lassie. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hunden flygter for at lede efter Frederik. Frederik kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, sætter han sig for - sammen med grevens barnebarn, Pernille - at finde Lassie. En eventyrlig rejse begynder for både Frederik og Lassie - begge på jagt efter deres bedste ven! Den hjertevarme historie om venskabet mellem en dreng og hans hund er baseret på roman af Eric Knight.

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

En særlig samtale: Kasper Hjulmand
En særlig samtale: Kasper Hjulmand Når landsholdstræner Kasper Hjulmand sættes i den varme stol blandt en stor gruppe reportere fra TV Glad, opstår en helt særlig samtale med dybe, sjove og ikke mindst fodboldskarpe spørgsmål.

21:00  

Vores mand i Amerika
Vores mand i Amerika Dansk spillefilm fra 2020. 9. april 1940 angribes Danmark af det nazistiske Tyskland og regeringen overgiver sig efter få timer og indleder herefter samarbejde med nazisterne. Men på den anden side af Atlanten sidder Danmarks ambassadør i Amerika, vovehalsen og verdensmanden Henrik Kauffmann, der er villig til at sætte alt på ét bræt. Han nægter at føje de tyske krav og iværksætter i stedet en rebelsk plan for at besejre Hitler og give den danske befolkning friheden tilbage. Medvirkende: Ulrich Thomsen, Mikkel Boe Følsgaard, Esben Dalgaard, Søren Sætter-Lassen, Denise Gough, Zoë Tapper m.fl. Manuskript og instruktion: Christina Rosendahl. Produktion: Nimbus Film i samarbejde med bl.a. DR.

22:50  

Vera: Mørk vej
Vera: Mørk vej Engelsk krimiserie fra 2016. (Vera: Dark Road) En kvinde findes død på heden i det øde Nordøstengland. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hendes efterforskning blotlægger et tragisk liv præget af hemmeligheder og løgne. Men hvem slog kvinden ihjel? Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:30  

Troldspejlet special - Troldspejlets tegnede helte
Troldspejlet special - Troldspejlets tegnede helte Tintin, Asterix og Lucky Luke har hverken superkræfter eller flotte kostumer. Alligevel kan de europæiske tegneseriefigurer sagtens hamle op med de amerikanske superhelte. Jakob Stegelmann hylder sine favoritter blandt de tegnede helte fra vores egen baghave.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15  

VISION - Jonatan Spang
VISION - Jonatan Spang Jonatan Spang er blevet kaldt Danmarks skarpeste satiriker. Multitalentet har brilleret med alt fra Shakespeare til stand-up og spillefilm - men mistede undervejs en dybere mening med det hele. Lige indtil den perfekte ide opstår, og Jonatan kan udfolde alle sine talenter og få sine seere til at reflektere over samfundsforhold i seer-succesen Tæt på sandheden.

22:45  

Changeling
Changeling Amerikansk autentisk thriller fra 2008. I 1928 er Los Angeles' politi præget af korruption og magtmisbrug. Det opdager Christine Collins, da hendes søn Walter en dag forsvinder sporløst. Fem måneder senere annoncerer politiet, at Walter er fundet i god behold. Desværre er det ikke sandt - for drengen, som Christine får hjem, er ikke hendes søn. Men politiet bryder sig ikke om negativ omtale, og da Christine gør opmærksom på, at drengen ikke er Walter, bliver mareridtet kun værre. Medvirkende: Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan m.fl. Instruktion: Clint Eastwood.

TVR
DR1

00:20  

Shetland VI (3:6)
Shetland VI (3:6) Britisk krimiserie fra 2022. Et nyt mord får Perez til at stille spørgsmålstegn ved Connor Cairns. Er han en sårbar, forsvundet person - eller en morder på flugt? Da der kommer et gennembrud i sagen, kommer et medlem af opklaringsholdet i alvorlig fare.

01:20  

Shetland VI (4:6)
Shetland VI (4:6) Britisk krimiserie fra 2022. Perez udsteder en arrestordre på Connor. Nu handler det om at finde årsagen bag bomben. Samtidig forsøger Sandy at finde ud af, hvad den myrdede amerikaner William Rodgers lavede på Shetland.

02:20  

Inspector Morse: Sidste bus til Woodstock
Inspector Morse: Sidste bus til Woodstock Engelsk krimi fra 1988. (Inspector Morse: Last Bus to Woodstock) 18-årige Sylvia tager på tommelfingeren for at møde sin nye kæreste, John, på en pub. Den unge pige når frem - men ikke i live. Til sin forfærdelse finder John hende død på pubbens parkeringsplads. Alt tyder på, at hun er blevet myrdet af bilisten, der tog hende op. En ny sag for Inspector Morse og hans assistent Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jennifer Coleby: Jill Baker. Instruktion: Peter Duffell.

DR2

01:00  

Parallelle mødre
Parallelle mødre Spansk drama fra 2021. (Madres paralelas) Janis og Ana har to ting til fælles: De er singler og er blevet gravide uden at planlægge det. De kender ikke hinanden, men havner på samme stue på fødegangen. Janis er midt i livet og ser frem til at blive mor. Teenageren Ana er skræmt og usikker, men ønsker ikke hjælp fra sine travle og velhavende forældre. De to nye mødre knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre deres liv for altid. Medvirkende: Penélope Cruz, Milena Smit, Israel Elejalde m.fl. Instruktion: Pedro Almodóvar.

02:55  

Fra stemmeret til statsminister
Fra stemmeret til statsminister Dansk dokumentar fra 2015 Den 5. juni 1915 fik kvinderne stemmeret i Danmark. Men et er retten til at stemme og stille op til folketinget, noget ganske andet var at skabe egentlig ligestilling mellem mænd og kvinder. Med udgangspunkt i arkiv og interviews fortælles historien om nogle af de mest markante kvinder, der de sidste hundrede år har været med til at bane vejen og skabe grobund for den ligestilling, vi kender i dag. Kvinder der kunne, ville og turde bryde den mandlige dominans, og som stadig gør det. Sendt første gang 03.05.2015

03:25  

Iran-Contra-skandalen (4:6) Våben for gidsler
Iran-Contra-skandalen (4:6) Våben for gidsler Amerikanske dokumentarserie fra 2021. (Fiasco) Præsident Reagan er desperat. Han vil have de amerikanske gidsler i Libanon løsladt. Samtidig leverer USA våben til Irak, der er i krig med Iran. Så bliver sikkerhedsrådgiveren McFarlane introduceret for den iranske våbenhandler Manucher Ghorbanifar. Iran vil have våben til gengæld for at befri gidslerne. Udvekslingen vil være ulovlig for USA, og Ghorbanifar lover at hjælpe - men er han til at stole på?

TVR

02:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, AALESTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0526014354