Aalestrup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 3. juli 2022

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 3. juli 2022

DR1

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:20  

Gift ved første blik USA XIII (4:26)
Gift ved første blik USA XIII (4:26) Nerverne er på højkant, før deltagerne skal op til alteret og gifte sig med en komplet fremmed. Vil en bruds mange krav føre til skuffelse, når hun ser sin kommende mand?

06:40  

Gift ved første blik USA XIII (5:26)
Gift ved første blik USA XIII (5:26) De sidste to par er blevet gift. Nu skal de nyde den første fest sammen med deres nye svigerfamilier. For nogle af parrene slår det gnister, når de tilbringer deres første nat sammen som mand og kone. Mens andre sætter barrierer op.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Taggart: De udvalgte
Taggart: De udvalgte Skotsk krimi fra 2009. (Taggart: The Rapture) Taggart-holdet mødes af en mur af tavshed, da en far og hans søn findes myrdet. De to mænd var nemlig medlemmer af en streng og hemmelighedsfuld religiøs sekt, der nægter at tale med folk, der ikke tilhører deres kirke. Samtidig kontaktes Jackie Reid af en veninde, hvis teenagedatter er forsvundet. En sag, der viser sig at være forbundet med det blodige dobbeltmord.

DR2

08:00  

Deadline
Deadline Tine Høeg er en af landets mest populære forfattere. Og i øjeblikket er hun aktuel med romanen "SULT". Her følger vi hovedpersonen Mias tur gennem et opslidende fertilitetsforløb, hvor Mias krop, relationer og mentale tilstand bliver komplet opslugt af hormonbehandlinger, ægudtagninger, sædprøver og angsten for aldrig at blive mor. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen

08:35  

Kulturelt: Ekstra Bladet tørret - Aisha Lind mysteriet
Kulturelt: Ekstra Bladet tørret - Aisha Lind mysteriet Hvem er den unge dansk-kurdiske digter Aisha Lind i virkeligheden? Da Ekstra Bladet udskriver en konkurrence om at blive ny litteraturanmelder, modtager de en ansøgning, der er mere end almindeligt lovende og interessant, men også lidt mistænkelig. Er der én, der forsøger at holde chefredaktør Knud Brix for nar? Kulturelt kigger nærmere på sagen og på, hvad der skal til for at gøre en anmeldelse bedre end god.

08:55  

Kulturelt: Zelenskyj - komikeren der holdt op med at grine
Kulturelt: Zelenskyj - komikeren der holdt op med at grine Satireserien 'Folkets tjener', som Zelenskyj lavede inden han blev præsident for Ukraine, er i dag både morsom og trist at se. Adam Price, der har skrevet 'Borgen', og bogaktuelle Leif Davidsen har set serien og taler om den med vært Jonathan Herrik.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til!

05:55  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

06:10  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10)

06:20  

Bamselægen - Kyssesyge og infektion (15)
Bamselægen - Kyssesyge og infektion (15) Theodor er kommet ind til Bamselægen Sandra med sin bamse Nikolaj, der har ondt i halsen og er hævet. Den får taget en blodprøve, og det viser sig, at den har kyssesyge. Sandra fortæller, at selvom det bliver kaldt kyssesyge, så kan man få det på mange forskellige måder. Det vil sige, at det ikke nødvendigvis er fordi bamsen Nikolaj har kysset nogen, at den er blevet smittet. Måske har den bare drukket af den samme kop som en anden bamse, der havde kyssesyge, og på den måde er blevet smittet. Bagefter er Theodor med på stuegang hos en bamse, der er indlagt med en infektion. Bamsen er ikke så gammel og bruger ble. Sandra og Theodor hjælpes ad med at skifte bleen og sørger for, at bamsen får sin medicin.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Den utrolige historie om den kæmpestore pære Prisvindende dansk animationsfilm fra 2017. Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i den hyggelige havneby Solby. Her er alt lykkeligt, indtil byens elskede borgmester, JB, en dag forsvinder. På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra JB, som skriver, at han er strandet på en øde ø. I flasken ligger også et lille frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i det sejler Sebastian og Mitcho ud på et farligt eventyr med pirater, sødrager og sære spøgelser. Det kræver stort mod, men intet kan stoppe de to venner, der er fast besluttede på at finde den mystiske ø og hente JB hjem. Manuskript: Bo Hr. Hansen, Philip Einstein Lipski og Amalie Næsby Fick. Instruktion: Jørgen Lerdam, Philip Einstein Lipski og Amalie Næsby Fick. Produktion: Nordisk Film Productions.

08:45  

Mission Valhalla (2)
Mission Valhalla (2) Ask Yggdrasil visner! Og hvis livets træ - hvis grønne krone rækker ud over alle rigerne rundt om Asgård - er begyndt at tabe sine blade, må noget være riv-rav-ruskende galt. Tordenguden Thor drager sammen med den modige jordiske helt Luke ud for at finde ud af, hvorfor træet er ved at dø. For Valhalla!

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

American Song Contest (7:8)
American Song Contest (7:8) Amerikansk sangkonkurrence fra 2022. (American Song Contest 2022) Det er tid til den anden og sidste semifinale, hvor juryens og publikums favoritter skal dyste om de eftertragtede finalepladser.

10:30  

Landsstævne 2022: Afslutningsshow
Landsstævne 2022: Afslutningsshow Til afslutningen siger Landsstævnet farvel til Svendborg og på gensyn i Vejle, hvor næste landsstævne finder sted i 2025. Landsstævnestadionet vil være fyldt med deltagere fra både efterskoler og et fælles foreningshold med over 2.000 deltagere, der afslutter showet med en kæmpe koreografi med over 8.000 deltagere. Bandet Carpark North spiler live til flere af koreografierne. Vært er Jonas Landin og kommentator er Birgitte Borch.

DR2

09:20  

Den superrige generation
Den superrige generation Amerikansk dokumentar fra 2018. (Generation Wealth) De er besatte af rigdom, status og skønhed. Middelklassen går amok i forbrug af luskusvillaer, biler, tøj, overdådige fester og kropsforskønnelse. Her går den amerikanske filmskaber Lauren Greenfield bag den glitrende facade og undersøger, hvorfor det er blevet så vigtigt at se rig og ung ud.

11:05  

Bag museets døre (3:3)
Bag museets døre (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Inside The Met) I efteråret 2020 åbner The Met i begrænset omfang for publikum. Museets fremtid står på spil. The Costume Institute er i fuld sving med forberedelserne til den glamourøse udstilling "About Time". Samtidigt kæmper de ansatte for at indsamle penge fra donorer og familier, som har bidraget til museet i generationer. Pengene er afgørende for museets overlevelse. De skal bruges på research, bevaring og konservering af værdifuld kunst.

11:55  

En insiders guide til Alte Nationalgalerie
En insiders guide til Alte Nationalgalerie Tysk kunstserie fra 2018. (The Art of Museum) Den tyske kunstner Katharina Grosse viser rundt på Alte Nationalgalerie i Berlin. Her fortæller hun om museets store samling af skulpturer og malerier fra det 19. århundrede. Og beskriver sine indtryk, når hun møder kunstværkerne 'Munken ved havet' af Caspar David Friedrich, 'I vinterhaven' af Manet og 'De dødes ø' af Arnold Böcklin.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:27  

Pyjamasheltene II (41)
Pyjamasheltene II (41)

09:40  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:35  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3)

10:50  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:00  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:15  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Sisse redder dagen + Store og små ture

11:35  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Ren barnemad + Fortællingen om to Nella'er

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Hu Hej Vilde Dyr: Er flodhesten og delfinen i familie?
Hu Hej Vilde Dyr: Er flodhesten og delfinen i familie? Jacob Riising er blevet bidt i skridtet af en hund. Og Peter Frödin har haft en hamster, der døde af træk. Men hvad ved de ellers om dyr? Er flodhesten i familie med delfinen? Og hvor mange pigge har et pindsvin? Det får Joakim Ingversen svar på, når han byder velkommen sammen med holdkaptajnerne Tina Müller og Kristian Gintberg.

13:15  

Versus (3:8)
Versus (3:8) Aftenens første Versus-duellanter skal skyde til måls fra en faldskærm og en luftballon. Og både luft og balloner er også nøgleordene, når Hjalte og Tjelle senere skal dyste i studiet. I det hele taget er der lagt op til en hæsblæsende aften, der også byder på is-minigolf og direkte duel mellem håndbold og fodbold, endurokører og roadracer samt hest og udkørselsmaskine. Sendt første gang 18.01.2020

14:15  

Unge Morse IV (3:4)
Unge Morse IV (3:4) Engelsk krimi fra 2017. (Endeavour) Forbryderen Bakewell har sagt ja til at vidne mod en berygtet bande, men først skal han indlægges til behandling på sygehuset. Morse får til opgave at beskytte ham - og snart drages den unge betjent ind i en mystisk sag. Blandt sygehusets patienter cirkulerer der rygter om, at det er den sikre død at blive placeret i seng 10. Er der noget om snakken? Og hvad er i så fald forklaringen? Lægesjusk - eller mord? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

12:50  

En af dagene
En af dagene Dansk dramatik fra 1963. Leif Panduros første tv-spil om et lukket kontormiljø og dets indklemte mennesker. Medvirkende: Jørgen Ryg, Erik Paaske, Axel Strøbye, Svend Bille, Rita Angela, Grethe Mogensen, Morten Grundwald. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt.

13:45  

Sunset
Sunset Ungarsk prisbelønnet drama fra 2018. (Napszállta) I 1913 ankommer den unge Irisz til Budapest, hvor hun håber at få arbejde som hattemager i den legendariske hatteforretning, der tilhørte hendes afdøde forældre. Irisz finder ud af, at hun muligvis har en bror. Hendes søgen bringer hende gennem byens mørke gader og ind i de kaotiske afkroge af en civilisation, der står på randen af krig og undergang. Medvirkende: Juli Jakab, Vlad Ivanov, Evelin Dobos m.fl. Instruktion: László Nemes.

TVR

12:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

12:10  

Rabalder
Rabalder Kasper vil gerne flytte ind hos sin far, men det er ikke så enkelt, når han har fået en ny familie. Heldigvis har Kasper en hemmelig træhytte i skoven. Der har han det rigtig godt - indtil strømmen går.

12:25  

Grøflingen
Grøflingen Trods Grøffeldyrets advarsler beslutter hans datter Grøflingen sig for at snige sig ud i skoven for at finde den store, stygge mus, som hendes far har fortalt alle de uhyggelige historier om. Men da hun endelig finder ham, synes hun mest, han ligner aftensmad. Og så er gode råd dyre for den snedige mus.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

12:53  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (9)
Ramasjang Mysteriet V (9) Sus har fået stjålet sit headset. Det er virkelig et problem for hende. Hun skal bruge det for at kunne passe sit arbejde! Men hvem kan dog finde på at stjæle et headset? Dagens mysterium er meget svært, så det er heldigt at Kristian får hjælp. I dag kigger Elliano forbi for at hjælpe ham. Men er det nok?

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (6)
Onkel Rejes fede sommerferie (6) Da Onkel Reje får en cykel i gave, kommer det frem, at han aldrig har lært at cykle. Men det kan Onkel Bum heldigvis hjælpe ham med og sammen tager de ud til den høje, stejle skihopbakke uden for byen. Inde hos naboerne Didrik og Skidrik, når planerne om at tilintetgøre Onkel Reje nye højder med hjælp fra Nordkorea. Men tingene udvikler sig ikke helt, som hverken Onkel Reje, Didrik eller Skidrik har forestillet sig.

13:55  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) I den store lade ved siden af slottet vil den sure mand lave konfetti af børnetegninger, og han har lavet en børnefælde så han kan få ram på Motor Mille og Børnebanden. Men han går selv i fælden, og børnene får tegningerne. Men så går det galt. Motor Mille bliver fanget!

14:10  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:50  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Uglerne flyver + Flopsi-Hopsi dansen

DR1

15:45  

Kongehuset på Færøerne
Kongehuset på Færøerne Tag med, når Kronprins Frederik udforsker det moderne Færøerne - på dykkertur i den enestående tangskov, til havs med fiskeren og på besøg i mesterkokkens køkken. Imens fortæller dronningen for første gang på tv om de personlige og historiske bånd mellem kongehuset og færingerne. Programmet viser, hvordan kongefamilien arbejder på at sikre stærke relationer til Færøerne og dermed fastholde Rigsfællesskabet. De populære kongelige besøg har i generationer været en vigtig del af denne indsats.

16:45  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (2:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (2:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Mange af Cornwalls byer har spillet en rolle i Storbritanniens historie. Denne gang tager Rick Stein til den lille verdenskendte by St. Ives, hvor han fortæller om den udsædvanlige kunstner Alfred Willis, der var både fisker og maler. I St. Neot besøger han en sjælden samling af gamle glasmosaikker, der er over 500 år gamle. Og i Devon møder han en kok, der vil opdrætte det mest velsmagende lam i amtet.

17:10  

Hjemmefronten II (3:6)
Hjemmefronten II (3:6) Britisk dramaserie fra 2017. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

DR2

16:05  

Europas lækreste spisesteder (4:4) San Sebastián
Europas lækreste spisesteder (4:4) San Sebastián Britisk madserie fra 2018. (Extraordinary Places to Eat) Hvor skal man spise i Europa og hvorfor? Den kendte overtjener Fred Sirieix rejser rundt med nogle af Storbritanniens bedste kokke, mens de viser deres foretrukne spisested, afslører dets hemmeligheder og smager på mundvandsdryppende mad. Denne gang går turen til Spaniens kulinariske hovedstad, San Sebastián.

17:05  

Hemmelige bunkeranlæg (1:2) - Beton mod bomber
Hemmelige bunkeranlæg (1:2) - Beton mod bomber Tysk dokumentarserie fra 2020. (Secret Bunkers) De blev bygget for at beskytte mod fjenders angreb og atomkrig. Bunkere - forladte og forfaldne monumenter til minde om Europas konflikter og Den kolde Krig. Her udforskes fire bunkere fra før Anden Verdenskrig: Churchills i London, Keroman i Frankrig, Franzensfeste i Italien og Ostwall i Polen.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder den flyvende dykkeklokke + Vovserne redder en gennemblødt gård

16:55  

Trex
Trex Trex savner sine slægtninge og i et desperat forsøg på at trøste sit husdyr, tager Simon Trex med sig på biblioteket. Desværre arbejder den dinosaur-hadende bibliotekar Sccccharlotte Stillebæk der, og så gælder det om for Trex at snige sig ind.

17:05  

Stop! - Sæbekassebils-race
Stop! - Sæbekassebils-race Maja er endelig stor nok til at deltage i kvarterets årlige sæbekassebils-race. Ved startlinjen møder hun den flerårige vinder, Oliver. Han er skråsikker på, at han kommer til at vinde igen i år. Men Maja er ikke bange for at tage kampen op. Det er en hård kamp hele vejen mod målstregen. Men deltager alle på lige vilkår?

17:10  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Alfa bryder sig ikke om Kines skurketendenser og søger hjælp hos pedellen Johan, en tidligere superskurk. Og Tordenbrags lynild er på afveje.

17:28  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

17:30  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

17:31  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

17:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

DR1

18:00  

Spise med Price egnsretter II (3:6)
Spise med Price egnsretter II (3:6) Brødrene Price er nået til Fyn i deres jagt på gode råvarer og legendariske egnsretter. Her serveres både rygeost fra Kerteminde og ged fra Avernakø og som noget helt enestående afholdes den store brunsvigerfestival hvor brødrene finder Fyns bedste opskrift på brunsviger.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Fiskene i Sverige: Havet
Fiskene i Sverige: Havet Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) Der lever over 300 fiskearter i havet omkring Sverige. Men i dag er der ikke mange af de karakteristiske fisk tilbage, fordi de er blevet overfisket. Tag med på en magisk rejse under havoverfladen, og mød nogle af de mærkeligste skabninger, der lever i dybderne. Hvordan passer vi på de fiskeressourcer vi har tilbage?

20:00  

Anne og Anders i Europa - Storhed og forfald i Grækenland
Anne og Anders i Europa - Storhed og forfald i Grækenland Rejsen begynder i Grækenland og i hovedstaden Athen, hvor Anne og Anders oplever både storhed og forfald. På øen Tilos venter danske Ann-Marie og hele hendes store, græske familie.

DR2

18:00  

DR2s store danske rockhistorie (1:6) - Folkelig og for de få
DR2s store danske rockhistorie (1:6) - Folkelig og for de få Den farlige rock er blevet stueren. Medvirkende: Sanne Salomonsen, Nephew, Gasolin', Volbeat, Jung, Nikolaj Nørlund

18:30  

DR2s store danske rockhistorie (2:6) - Det store udland
DR2s store danske rockhistorie (2:6) - Det store udland Når dansk rock får storhedsvanvid. Medvirkende: Mø, Mew, Iceage, Kira Skov, Joe Delia, Konvent, Johnny Reimar

19:00  

Nigella - kærlighed til mad (1:6)
Nigella - kærlighed til mad (1:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Simple opskrifter fulde af smag. Denne gang serverer Nigella enkle retter som; tyrkisk-inspirerede æg, svampede brownies, der kan spises direkte fra formen. Og en af hendes hofretter - kylling og ærter i ovn, der er perfekt til et afslappet middagsselskab. Velbekomme!

19:30  

Nigella - kærlighed til mad (2:6)
Nigella - kærlighed til mad (2:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Velkendt og nyt. Denne gang serverer Nigella sprudlende og varierede retter som; sprøde vafler med blåbær, uimodståelig oksekøds- auberginefatteh, lækker iskage med passionsfrugt og marengs - og en sandwich hun helst vil være alene med.

20:00  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (3:3) - Verdens ældste by
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (3:3) - Verdens ældste by Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun i Tyrkiet, hvor den britiske arkæolog James Mellaart fandt verdens ældste by. Et fund, der stadig ændrer på det, vi ved om vores tidligste historie.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:01  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Landet for længe siden: Jagten på Himmelstenen
Landet for længe siden: Jagten på Himmelstenen Lillefod var vidne til et forbløffende syn: En "sten af kold ild" faldt ned i nattens mørke og landede et sted i Røgbjergene. Men Lillefod er den eneste i Den Store Dal som så stenen, og han kan ikke finde nogen som tror på ham.

19:45  

Smølferne
Smølferne

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:14  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:15  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Kresten Mosbæk Gravesen

21:35  

Hotel Portofino (4:6)
Hotel Portofino (4:6) Britisk dramaserie fra 2022. Bella beslutter sig for, at hun ikke længere vil finde sig i Danionis afpresning. Hun er også bekymret for, om Lucian og Rose er et godt match. Men da hun deler sine tanker med Roses mor Julia, er svaret meget kontant. Danioni gør alvor af sine trusler. Han giver et af Bellas breve til Cecil, og truer med at lukke hotellet. Men så bliver Rubens-maleriet stjålet.

22:30  

Maria Wern: Alle de stille døde (1:2)
Maria Wern: Alle de stille døde (1:2) Svensk krimi-miniserie fra 2010. (Maria Wern: Alla de stillsamma döda) På den svenske ø Gotland meldes advokaten Clarence Haag savnet. Vicekriminalkommissær Maria Werns efterforskning afslører, at både Haag og en af øens minkfarmere er blevet truet på livet af en dyreværnsgruppe. Men kunne gruppen finde på at føre truslerne ud i livet?

23:15  

Wallander: Afsavnet
Wallander: Afsavnet Svensk krimi fra 2014. (Wallander - Saknaden) Kurt Wallander bliver mere og mere glemsom, og i al hemmelighed går han til lægen for at finde ud af, hvad der er galt. Samtidig er hans barnebarn, Klara, på udflugt med børnehaven, da de små bliver vidner til et uhyggeligt fund. For øjnene af børnene støder en gravemaskine på en række ligdele. Liget viser sig at være en ung kvinde fra Moldova, og nu er det op til Klaras morfar at finde kvindens morder. Kurt Wallander: Krister Henriksson.

DR2

21:00  

Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (3:3)
Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (3:3) Dansk reportage fra 2014 I dette afsnit af den kulturhistoriske fortælling om vores lugtesans, er vi nået til nutiden. Mens vi på den ene side prøver at udrydde de naturlige lugte, er parfumeallergi ved at udvikle sig til en folkesygdom. Og mens alt fra supermarkeder til bilproducenter "tager os ved næsen" - med parfume og dufte som en genvej til vores gunst, er andre folk rundt om i verden optaget af, hvad der er ved at gå tabt med udrensningen af lugte. Således skal vi på "lugt-vandring" i Sheffield i England med forskeren, som arbejder på at registrere væsentlige dufte og lugte i byer og indarbejde dem i byplanlægningen. Sendt første gang 17.04.2013

21:30  

Ditlev Tamm - professor på høje hæle (4:4)
Ditlev Tamm - professor på høje hæle (4:4) Juraprofessor Ditlev Tamm er taget til Paris for at læse crossdresserens Choisys efterladte manuskripter. Abbé de Choisy var teolog og levede tæt på Solkongens hof i Frankrig for godt 300 år siden. Selv om datidens mandemode dikterede pudder og parykker, var det hverken almindeligt eller accepteret at crossdresse. Så hvordan kunne det lade sig gøre for Choisy? Det forsøger Tamm at finde ud af. Tamm har selv de sidste 20 år vakt opsigt med sit farverige tøj, som han vælger frit fra både kvinde- og mandegarderoben.

22:00  

Mesterhjerner - med Niels Hausgaard
Mesterhjerner - med Niels Hausgaard Niels Hausgaard har en virkelig mærkelig, men sjov hjerne, mener hans venner. Han fortæller ikke vittigheder, men han har en særlig evne til at beskrive hverdagen med morsomme billeder. Hjerneforskeren Peter Lund Madsen er taget til Nordjylland for at møde entertaineren Niels Hausgaard for at forklare ham om humor og hjernen. Men Peter ender med at blive til grin, da han fortæller en vits, der ikke er sjov.

22:55  

Marias paradis
Marias paradis Finsk drama fra 2019. (Marian paratiisi) I 1920'ernes Finland leder den karismatiske prædikant Maria Åkerblom en kristen sekt, der blandt andre tæller den 16-årige Salome. Salome forguder Maria, og Maria ser også noget særligt i den unge kvinde. Men da Salome møder den jævnaldrende gadepige Malin, splittes hun mellem drømmen om et friere liv og den mere og mere utilregnelige Marias altfortærende kærlighed. Medvirkende: Pihla Viitala, Satu Tuuli Karhu, Saga Sarkola m.fl. Instruktion: Zaida Bergroth.

TVR
DR1

00:45  

Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal
Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Den undersøgende journalist Heidi Blake får et tip om multimillionær Scot Youngs mistænkelige død. Sammen med sit team undersøger hun en forbindelse mellem Scot og den berygtede russiske oligark Boris Beresovskij.

01:35  

Hercule Poirot: Døden i skyerne
Hercule Poirot: Døden i skyerne Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Ombord på middagsflyet fra Paris til London bliver der begået et udspekuleret mord. Poirot er blandt flyets passagerer - men uheldigvis sover han, da mordet bliver begået. Så det bliver et spørgsmål om ære for den lille detektiv at opklare mordet.

03:20  

Hammerslag 2019 - Wauw i Provinsen
Hammerslag 2019 - Wauw i Provinsen Når muligheden for at få et hus til den halve pris byder sig, rykker flere familier teltpælene op og flytter fra storbyen til provinsen. Boligerne vi skal se, har alle sammen haft nok wauw-effekt til at lokke folk ud af deres vante rammer og til Horsens. Vi starter med en villa, der slog benene væk under køberne, så de bare måtte eje den. Så skal vi se et renoveret byhus, og så vi slutter af med en bolig med udsigt over Horsens. Vært: Christian Degn

DR2

00:40  

Fodboldlegenden George Best - fodbold, druk & rock'n'roll
Fodboldlegenden George Best - fodbold, druk & rock'n'roll Britisk dokumentar fra 2017. (George Best: All by Himself) Fodboldstjernen, George Best, var en af de bedste fodboldspillere i verden. Han havde det hele: et ubestrideligt talent, en fantastisk karriere og hele fodboldverdenens beundring. Men han havde også et depressivt sind, som sendte ham ud i et voldsomt alkoholmisbrug. Her er historien om den selvdestruktive superstjerne fortalt af dem, der kendte ham bedst.

00:40  

Shock and Awe
Shock and Awe Amerikansk autentisk drama fra 2017. Efter terrorangrebet den 11. september 2001 beslutter præsident George W. Bush at invadere Irak for at fjerne Saddam Hussein fra magten. De fleste amerikanske medier accepterer præsidentens begrundelse for at gå i krig, men et hold journalister begynder at grave dybere. Sammen afslører de, hvordan magtmisbrug på højeste niveau førte amerikanerne ind i den længste og dyreste krig i landets historie. Medvirkende: Woody Harrelson, James Marsden, Rob Reiner, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Rob Reiner.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, AALESTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0703125941